Wednesday, April 16, 2008

DVD Player...

catz bukan jenis rajin nak beli VCD ke DVD ke....
previously catz ada vdc player which sepanjang 4 tahun adalah tak sampai 10 kali aku guna utk wat tgk vcd erobik (bukan tgk je...follow gak lah..) (err..beli vcd erobik 6 keping..tp tgk 1 je..hehhe)
so am i so ketinggalan zaman if i confess that i never had a dvd player??.. am i??
haaa.....jakun jek aku ni kan...?..coz..catz mmg tak minat tgk vcd or dvd at my own house..
cuma sesekali kalau balik kg..tgk vcd/dvd ke dgn adik2..cerita apa tau...cerita melayu klakor2 yg apek berlakon...tu yg mak catz dan adik2 minat tgk..yg tuh beli kat pasar mlm hok RM10 dpt 3 ke..dpt 4 ke (ada ke?)...or 1 for RM5.00.

but today i have to think twice...aaa...kena beli ke?...why??

me and someone duk ber YM....

me: jadi ke party ke this saturday?... or we go to alamanda for movie?
org itu: jadik le kot...
me: tgh pikir menu apa for party...oh..i tot i want to make the best tempe goreng 4 u.
org itu: wah....so nice...
me:yup...kita makan sampai mabuk..
org itu:.errr...nak beli red wine ke white wine???
me: oi...maksud aku..mabuk tempe la...aku wat teme goreng byk2.
org itu: hehheehehhe
me: hamboiiiii..
org itu: erk..umah u ada dvd player tak?..if x jadik tgk wayang kita tgk dvd..
me: hhaaaa..tak de..
org itu: kena ada lah...beli la..
me:..aaaa???..kena beli ke?
org itu: kena lahh..
me: aaaa?..mak kena beli dvd player semata-mata nak tgk sekeping dvd dgn ko ke nyahhh?..fengsan.
org itu: belilah...now dah zamannya...semua org kena ada...
me: errrrr.....(aku ni duk zaman 90-an agik ke?)

so now instead nak pikir menu apa for the party mabuk-mabuk tu..aku kena pikir pasal nak beli dvd player...berapa erk yg p
aling murs-murs??

4 comments:

Anonymous said...

well...interesting "conversation"..at least to fill up our lonely nights.....

NORA SAKURA said...

nyah..bank account maybank aku:
112269084050

lepas note ni ko delete ah..karang kalo ko publish ni,ada plak org masukkan duit sejuta plak kat aku..kuiukiuiuiiu..

tenkiuu

Catz said...

hi anonymous...
hhehehe..interisting ke?
welcome to my blog...

Catz said...

aku dah bank in duit 4 juta tuh.
kesiolan lah mebenk nih..lembab nak mampos...tunggu giliran sampai 1 jam 20 minit pdhal turn depan aku ada 10 org je,...kaunter ada 4 bukak..ngok tul..
haa..ko jgn lupa..
tumb drive cute
henbeg
fridge megnet
and pulang balik karang 4.5 juta yer..
ko smapai tokyo kalau tak beli benda2 tuh siap ko...