Monday, April 7, 2008

suka tak??

cat suka gambar ni...
korang suka tak??

13 comments:

AAX said...

ait..leh knal?hehe..accidentally stumble upon ur blog n luv te way u wrote:p n nxt thing i knew...bcome pmbaca setia le plak adoi

Beruang Madu said...

suka catz... suka sangat... pandainya kucing kucing tu berkasih sayang... kalau lah kucing aku macam tu... alahai indahnya dunia..

Catz said...

hi aax..welcome to my blog...
alamak malu lah pulak ada pembaca setia..hehhe..
salam perkenalan...

catz miow miow

Catz said...

abg bear..ko ingat senang nak suh kucing aku tuh posing mcm tuh..2 bulan aku latih taw baru perfect..haaaa....
acah mak enon..tuh gambor aku dpt dari org forward2 e-mail..aku kalau gambo kucing cute2 mmg aku simpan..
ko kena bela 3 ekor kucing le kalau nak suh prektis cam ni..
Mira apa kabo??

iNGENiOUS AYU said...

suke2 :P

Mimi said...

cute nye!!! catz aku nk curik gamba nieh leh ke? (dh curik pun hehehe).. sejak ada bb ni aku kene menahan diri dr memeluk kucing, takut kene athma (awisy la bkn aku) huhuhu.. tapi tgk gamba ni rinduk plak kt catss yg kene tinggal kt umah tu.. sobs!

Shah said...

Ni Mira suruh hantar message ni sebab dia tak pandai taip. Dia kata dia biasa je buat cam kat gambar tu - tak heran pun (Mira jealous le tu sebenarnya....)

Catz said...

hi ayu,
thanks.
awak apa khabar?..harap-harap sihat yer..

Catz said...

hi mimi..
ko nak chugik gambo ni cughik le..
mak tak kisah nyahhh...
ho..ko pun ske tucen ke..
nanti kalau awisy dah besar sket ko bela lah kucing banyak-banyak...

Catz said...

Hi Shah..
hi Mira...
alahai mira..ko men peluk-peluk dgn sapa? hamboi-hamboi...mentang-mentang dah besar..babab karang..bertiga ke berdua tuuuu?
Tuan punya nya tuh cuba pi check sket..Mira dah pandai bersosial gitewww..

Home Theater said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Beruang Madu said...

Pandai bersosial dah... dah sampai peringkat menggatal kat kakak dia si Merry tu... cuma badan dia kecik sangat jadi kakak dia tanak... chech... kucing kampung ada hati nak kat aku kucing mat salleh

Catz said...

jaga-jaga sket..budak budak sekarang ni kalau terlebih sosial bahaya...rosak akhlak nanti...hehhehe..