Sunday, March 29, 2009

Earth hour (part 2) ..28.3.2009

Oh..aku join earth hour mlm tadi....before 8.30-9.30 pm, dah keluar dari bilik...pegi dinner.
as hotel ni pun join earth hour, haruslah kuar cepat makan...
aku takut gelap...he he he.

sejurus sebelum earth hour..dinner dulu...

my food..
selepas dinner..jalan-jalan dlm indoor theme park ni..and kemudian lepak kat starbuck kat hotel ni...
so..here we go....gelap..!
(tapi kat genting ni takdelah smeua tempat gelap...karang havoc pula...kat theme park tu takdelah off lampu..tapi hotel, dan beberapa tempat mmg matikan lampu....
and join the earth hour.

earth hour aku di starbuck...gelap..yg miow-miow tu aku le..
starbuck ni ON lampu kat kaunter je..kalau tak camna prepare drinks kan...

gelap...loby hotel pun suram je...lampu mostly off...

gelap...ni aku amik gambar guna flash..

haaa..terang sudah..after 9.30pm

aku bangga..sebab menjadi sebahagian org yg perihatin join earth hour ni...
together fight the global warming.
go...!...go!!...go!!

4 comments:

Inah said...

adakah ini first world hotel?

siap ada statue of liberty :P

anne said...

baru balik cuti, cuti lagi....best betul life Catz ni;-)...jelez

Catz said...

hi inah..
i bagi u markah 10/10...
pandaiiii..hiks...
have a nice day yaaa..

Catz said...

hi anne,
u have wonderful life too..
i wish boleh jadi mcm u..
have ur own time..sellalu dpt duk rumah..
keje tak yah tempuh jem mcm catz..
bestnya...
have a nice day anne,