Thursday, March 12, 2009

randoms...

apa ek..

1. oh...aku dah terjebak...sebelum ni org ckp pasal SPA Q, aku tak pernah amik pot...tetiba..2-3 h
ari tertgk..terus jadik nak tgk..dan lagi..dan lagi..dan lagi.. abih camno nak start pi gym balik??.SPA Q ni mcm dah jadik agenda penting pulok petang2...ke...ke..ke...
p/s:
SORRY saira, resepi sambal ko mak belum sempat buat.. gara-gara SPA Q la niii..


2. tadi tengok keliwon..u ols tgk?..tajuknya 'tiang seri'. ehm..aku tak rasa seram pulak padahal, aku mmg takut tgk citer ada rupa2 hantu ni..tadi aku selamba je tgk sebab aku rasa mak mah tuh tak seram. Bila dia ketawa
sengih seram, aku tak rasa seram pun malah aku jadik ikut sama ketawa terkekek-kekek..camna tu?? kekekeke..aku terbayang dia buat lawak pulak..kikikikik. (oleh kerana itu, eh...u ols rasa aku dah boleh ke tgk cerita 'jgn pandang belakang?')..kihkihkih..(aku ban cerita tuh sebelum ni..seram u ols..)
pastuh endingnya cerita keliwon tu tadi aku rasa cam tgk citer oltromen pulak..sebab...bomoh tuh tangan dia kuar-kuar cahaya fire-fire gituh....erk..kihkihkih.

3.malam ni aku tertgk WWF smack down...motip?..entah...remote TV aku tercampak mana tah. Malas nak bangun.

4.aku berangan nak beli GR33N PAN. korang kalau tgk cenel AFC, sure ada tgk iklan tuh kan.

kuali yg dikatakan sgt tersohor kebagusannya. last week aku tgk kat Hous3 of Presentation kat Bangsar Villag3 (kat Malaysia ada jual kat situ je kata iklan kat TV,kat singapore ada kat Taka5himaya)..aku beriya2 tgk ..ops..mula2 ushar dari jauh je...lepas tuh masuk kedai tuh aku dah rasa semacam. SA dlm tuh pandnag aku yg sedang merenung kuali-kuali MAHAL itu..
wow..boleh beli handbag mahal lah harganya. yg paling kecikkkkkkk sekali rege dia RM198.00.
yang normal mcm aku guna, regenya dekat 400..wowwwwwwwww.....bersalut apa kuali ni??
bersalut emas dan perak ke, adaklah pemegangnya bertatahkan permata?? takk.....aku bila tgk iklan kat TV sgt teringin..bila tgk real..wow...rasa cam gila kejap kalau aku beli sebijik kuali rege dekat 400.00. Sport rim kete aku pun tak semahal kuali ni. kotlaha sesak-sesak boleh gadai kuali ni, ok jugok beli ye dok...ke ke ke..
mak aku tentu kagum setahun dgn aku kalau aku beli kuali ni.

harga yg lebih besar, toksah ckp le...sebijik kuali dekat seribu. yg seribu lebih pun ada.
wow cik kiah ni tentu jadik extra rajin ke dapur kalau dpt beli. entah2 jadi extra sayang, sampai tidur pun peluk kuali..boley??

aku: kalau ko kan..ada duit 500.00, ko beli kuali mahal ke handbag mahal?
axa: ehmm....kalau kuali kat rumah dah habis..boleh je beli kuali tu.
aku: ehm....eh..ko jawab mcm tu? tak bestnya jawapan ko.


so..aku dah malas berangan nak beli kuali tu dah. titik.

TAPI KALAU ADA ORG NAK HADIAHKAN KAT AKU, AKU AMIK...ade ke??

ada rupa kuali ke? tak?

17 comments:

Linda Abdullah said...

Hish mmg mahal pun Catz.. rasa nak pengsan jap kalau masuk kedai tengok kuali mahal-mahal nih..

Tapi kan, beli jer lah.. time sesak-sesak nanti boleh jugak kita gadaikan macam emas 916 tuh..hik.hik

Rasa Tokei kedai gadai terima tak kalau kita gadaikan kuali?? mau kene ketuk dengan kuali tu balik..aha.ha.ha.haaaa

Wahidah said...

tk pyh la beli kuali mahal2 sis...isk3...mahal sgt la...:P

neezareef said...

spa Q lg 2mgg nk abis..mmg makin suspen skit..

smlm pn tgk gak keliwon...

u better tgk jgn pdg blkg n congkak..lg serem...

NORA SAKURA said...

gamabr tuh, sperma ke kuali tuh?

atty's said...

nasib ko follow dah nak abis ..kalo tak stress je ko tgk..citer tu..huhuhuuh

sungguh berbakat rupanya ko dlm lukisan.yer aku kasi 94/100

pinkebaya said...

Tot..
Kembar siam ko tu wajibul Ghunah kawen..
kuali pun dah run her imagination wild! hehe
wei aku pun br plan nak beli green pan tu.. erk mahai nye xpela aku beli tefal jek ler...

Anonymous said...

gambar kuali tu sekali tengok macam lolipop, hehehe...
- michhi -

NORA SAKURA said...

pinky kebaya,
tefal?..mak tefal pon tak mampu nyaaaahhhh...ekekekkekeke.

***tetiba aku maca terdenagr orang cakap"duit bukan bawak masuk ke kubur".

Catz said...

Tuh lah Lindaaa...kalau beli boleh gadai ke..ok jugok kan,,.kekeke...sesak-sesak jual kuali..
hahhahahaah. tapi tuhla, takut kena baling dgn kuali dgn tokey kedai emas tuh,...ekekekek

Catz said...

wahidah,
memang pun,..
yg murah pun ok dah ye tak.//hiksss..

Catz said...

neezaref..
aa?..dah nak abis dah spa Q tuh...baguslaaaa...hikssss...aku dah terlekat ptg2..takleh watbenda lain..
oh...jgn pandang belakang?? TIDAKKKK...aku takuttt!!

Catz said...

Nora sakura..

ko cam gatalsss ek...kuali pun imagine benda lain...cehhh....

Catz said...

atty,,,,
hahahaha..94/100??..woww...tak sangka tangan mak ni berseni...kekkekekekk

Catz said...

pinkebaya,
teffal?..
isk..tefal pun mak tak mampu nyahhh..
hhehehe...kuali mak hok langkawi tuh je...rege doploh lebih...kehkehkeh.

Catz said...

micchi..
lolipoppp???
uwaaaaa........juba ko imagine lagi sekali michi..hehheheheh....cuba sekali lagi..nescaya ko imagine kuali..
sila cubaaaaa..

Catz said...

nora sakura,
ko tak mampu beli tefal?..meh aku lempang ko 3 kali dgn kuali nak??
cepat tadah pipi...

Sierrauniform said...

kak catz, jgn la tgk jgn pandang belakang tu, kang terperanjat kejung kang!kite mmg tak layan citer seram hantu, keliwon ke, waris ke, oh tidakk..

sketch tu ada la ghupe kuali/fryin pan sket..teruskan usaha!