Monday, March 23, 2009

Eye on Malaysia...

on the way..

Lepas lunch, check-in kat Hotel Mahkota. Then rehat-rehat solat, lepak-lepak kejap, kami keluar semula ke Bandar Hilir. Destinasinya ialah Eye On Malaysia. Masa kat Kl dulu, tak berpeluang naik. Akhirnya dpt gak naik kat sini..

catz and nora jonet

mommy and daddy

me...muka control takut...hiks.

aku rasa kan..sebenarnya aku mmg taku kepada ketinggian..haha..kitarang gelak2 takut je bila kat atas sekali and benda ni stop..rasa tergantung ok...kalau dia pusing aku ok je..hahaha...
gayat rupanya..aku rasa dlm hal ni mommy aku yang paling berani laaa....daddy aku pun takut...kekekke..nora jonet pun takut jugak cam aku.....kitarang gelak-gelakkk dalam ketakutan..

nora jonet

tadaaa..


lega..hilang dah rasa takut..hiks...

4 comments:

atty's said...

hehehehe..ko takut tinggi ek..

Catz said...

atty..
ye..aku sgt penakut lahhh..hehhee

Linda Abdullah said...

Ehh eye on malaysia dah ada kat Melaka ek.. pernah naik 2 kali masa kat KL he.hee.. tak takut pun..muah.ha.haa

Catz said...

Linda..
yup..now kat Melaka...
aku sekali je lah Linda oi...gayat oke..