Thursday, March 5, 2009

Ha....kita dah tangkap awak!!

Ha....ni lah dia....kucing yang curik-curik masuk dalam rumah..
ohhh...ingatkan kucing gemuk yg hari tuh....rupanya dia nih...
muka agak comel, tapi comot...
ciannnnn dia..hari-hari duk bawah kereta, tidur bawah kereta. Patut la dia boleh bau-bau apa yg ada dalam rumah....

comel ke comot??

Hah!!! cik kiah dan cik bedah sedang menganyam ketupat di awal pagi...

Ni dia dgn geng dia, aku amik gambar ni pukul 6.45 pg masa nak kuar rumah pi kerja. Derang memang suka duk kat tembok ni...ho...korang ni buat mesyuarat tingkap/ mesyuarat tembok subuh-subuh ke cik bedah???

ewah-ewah...lepas ni no curik-curik masuk rumah ok! Aku nak pi kedai hardware carik benda utk tutup lubang tuh......
tata!

18 comments:

N.M.Ibrahim said...

alahai catz...comelnya...kalau dekat ni, boleh pi ambik sebab anak2 akak sibuk nak bela cat ni

makdaracute said...

comel ler kucing tu...catz bagi ler dia makan kat luar umah...bila dia dah kenyang takder ler dia curi ikan kerisi lagi... :)

prem said...

wah! they are soooooo cute! Heheheh just like catz?

Linda Abdullah said...

Wooooo.. inilah pencuri ikan tu yer...
Erkkk comel la pulak...boleh bawa sekali pi shopping ikan kat kedai nih.ke.ke.kee

atty's said...

ko masakan spaggeti..utk kucing tuh

~H @ N i ~ said...

haha..
ini yek pencurik tuh.. rsenye die teliur tiap kali menghidu masakan catz kot..haha

Anak Jawa said...

aikkk tuu bkn kaun kerabat catz kaaa? hehehehehe

~aianna~ said...

makk oii comel n comot sungguh!mcm moto2 pun ye..sis...cian dorg..pas u totop itu lobang,xdelah dorg port mkn lg...sob2...cian tau...hurmmm

al-qamar said...

alahaiii tomeinya dia... tapi tomot momot hehehe...

Catz said...

N.M Ibrahim,
nak ke??
ada lagi mereka-mereka tu...
kesian gak mereka takde tuan...

Catz said...

mak dara, saya dah plan nak beli friskies utk mereka..
hiks..harap2 lepas ni tak curik ikan lagiii..

Catz said...

prem..
hai..thanks for visiting my blog..
yea..they are so cuteeee....hiks...
u want it?.. they could accompany you at lab every night...hahhaha

Catz said...

Linda...
u nak ke mereka nih...bleh kita courier kan...hehehhehe..

Catz said...

atty..
apa canggih beno sampai nak msk spegetty...
iskk...lalu ke depa tuhh??

Catz said...

Hani..
tuhlah mereka...
haha..terhidu bau..agaknya lahhh...hehhee...tuh yg depa excited nak masukk tgk...

Catz said...

Anak Jawa..
tuh...memang kerabat aku..hiks.
tapi mcm double standard kannn..
aku duk dlm..depa duk luar..
ko nak tak amik depa AJ?
aku leh anto kannn..

Catz said...

aianna,
catz plan nak belikan friskies utk mereka...kesian jugak mereka tuu..
eh..boleh jadik geng moto-moto eh..

Catz said...

al qamar..
mmg tomot momot..
nak bawak masuk mandikan..tapi takde masa lah..takut kena cakar pun iye jugak...