Saturday, May 24, 2008

Kopi Cat


2 malam lepas catz tgk TV..masa tgh duk tukar channel, ternampak Cafe Kopi Cat ni dlm rancangan apa tah kat Astro Ria...
Oh..Cat Farish (Fabulous cat) or dulu with Ruffedge dah buka Cafe..
Tgk dalam Tv macam best..
so saja nak try lah...ajak Saira pi try balik keje smlm..
terletak di seksyen 3 Tambahan, Bandar Baru Bangi...
Actually nak minum ptg je tapi tah bila sampai sana we decided to have early dinner lah..ehm, dah pukul 6.30 ptg masa tu.ok lah tu kan...

keseluruhan makanan ok lah...byk juga pilihan..dari laksa..mee ke western..appetizer, desserts (cheese cake yg nampak sgt sedap..yum-yum..)
nak makan yg ringan ada sandwich, roti bakar etc..

kami order calamari rings,nasi ayam dan chicken chop..
sedap..dan portion pun besar Kenyang gila..
drinks..kami order kopi ipoh dan fresh orange..
ambiance sgt menarik, pekerja pun ramah..service pun bagus..cepat...



keseluruhan ok..

2 comments:

Beruang Madu aka Honey Bear said...

kenapa tak amik sekali gambar pekerja dia ...cakap nak wat promosi kat pembaca.. kalau dia tanya cakap lah majalah Mangga

Catz said...

cat farish pun ada masa tuh..tapi mcm malu-malu je...
hehhehe