Monday, May 26, 2008

Saira, David Cook and Catz


Yes...saira and i.. berkonsert bersama...dgn David cook...yeszz..david cook who wins the title of American idol recently..

ayat-ayat yg terpaksa telinga aku dengar lah kan:

catz..i'm so in love....
catz..ohhhh....i'm melting....tinggai hujung jari je yg belum melt..
catz...i love david cook
catz...boleh tak aku dgr lagu ni ulang-ulang (dgr dgn kuat2 ok...gegendang telinga ku cam nak p-e-c-a-h..)
catz..i want david cook (hamboi-hamboiii..ayattt..tak hengat donia..)
catz....cook..david..cook..david..cook...david..cook...

(ada tak rasa nak sekeh budak yg sgt suka david cook ini?)..dah mcm meroyan pun ada gak aku tgk..melampawwzzz..

hari sabtu..on the way to alamanda, and on the way back...kereta aku dah mcm stadium bukit jalil lah kot..konon2 david cook dtg Malaysia...nyanyi kat stadium and penonton aku dgn saira je..
cam nak pecah telinga aku..saira download semua lagu yg David Cook nyanyi..dan ON kuat2 ..ala2 concert lah tuh kan...catz suka satu lagu je...lagu 'Hello' versi rock..music arrangement also by David Cook..sgt best...(aku pun now jadik crazy..dgr lagu hello duk ulang2..hihihi)..jadi a bit sewel sat..

ok..seriously...Saira got excited too much with the new phenomenon of David Cook..( dulu dgn mawi lebih kurang mcm tu jugaklahh)..fengsan mak u ols.i ni jelah yg tau betapa kefanatikan dia dulu..dulu dgn mawi dah putus (erk..) now dgn David cook lah pulak...
tapi DC mmg sgt berbakat..like a true musician..a real singer...alahai..ramainya kan yg dah jatuh chenta dgn DC yg berusia 25 tahun ni..

the good news is..Saira will study at Missouri...and rupanya di situlah kg asal David Cook ni..Saira will be there somewhere August..and David Cook will be at Missouri as well..middle of August...so good luck lah sis..i hope u can make it...meet with David Cook..jgn lupa amik gambor bukti tau...ko jgn copy paste dari mana-mana pulak and letak muka ko kat sebelah yer..
Wah nanti kan..macam ala2 dream come true gituh lah kan....perghh....apa nak buat..dah jatuh cinta kan...
aku harap ko makin teror cook lah saira yer...abih kata nak jadi Mrs cook....gempar tu nanti...

9 comments:

Saira said...

Wei.. Itu exaggerate namanya.. Mana ada aku kata "I want David Cook" I just love him je la.. Aku tau la ko pun dah suka cook.. nak sorok lak.. U can only like him ok.. :p

Catz said...

eh..ko ada ckp lah..tak sedor kewwww...
tinga mak ni ok lagik okeeyyy...
hari ni aku terdengar CD david cook yg ko bagi tuh dari rumah ke opis..kelezzzzz..

Saira said...

NO! NO! NO! Aku tak cakap cam gitu.. Aku cakap suka je tau.. btw.. Mawi is so gone a long time ago k.. HAHAHA..

Catz said...

hekss...hekssss...eelelelellele...

Mimi said...

catz i dh tag u.. heheh

Mimi said...

catz i dh tag u.. heheh

Beruang Madu aka Honey Bear said...

Catzzz... krem salam kat Saira soh dia krem salam kat David Cook... pesan gini... kalau sudi melawatlah blog I... nanti I bagi coklat... mintak sekali dia punya otograf... pas tu tolonglah pos ke sini sekali ngan cd dia masa AI tu...

bestnya sekampung ngan DC

Catz said...

yer..salam mu akan ku sampaikan..abg bear baca lah blog dia..all about david cook tak habeh2..meroyan tull..
nanti catz smapaikan permintaan u tuh..
err..abg bear..ko pun peminat tegar david cook ke?? uishh

Saira said...

Ok.. got it abg pear.. Nnt aku kem salam kat cook utk ko.. Tapi dgn syarat aku dapat one on one personal time ngan dia la.. HAHAHA (Oh.. so not happen)