Friday, May 9, 2008

Sangat takut dan nervous...

lunch today..

OMG....

1. aku sgt takut dan nervous..keep thinking about the interview next week...
need to prepare the docs, mental and fizikal ... (err..noreh jones..ni bukan interview dgn channel AFC tu tawww...merapek je...)..ni interview lain..ala-ala menentu masa depan gitu..eheks..

2.Aku sgt vervous..so jalan dgn fikiran melayang-melayang,menuju kereta ku di bawah pokok (ada org amik parking lot aku....tepaksa park bwh pokok)..suddenly..satu kereta dgn laju menuju ke arah ku..lajuuu..sgt laju lah (di parking area)...purposely nak langgar aku..andddd..scretchhhhhh!!!!...skrittttttttttttttttt...kretttttt....betoi2 lagi beberapa cm nak langgar aku...oh my god...dan tingkap kereta di buka..dgn sengih2 cam kerang terjenguk 2 kepala mamat iaitu opis mate aku..so..wut do i feel??...aku rasa nak bunuh budak dua ekor itu..kelakar sgtlah kan buat lawak tengahri jumaat ni?? And suka sgtlah gelak2 cam se**n .gelakkan aku yg buat aksi ala2 nak terpelanting dan ketakutan serta terkejut tadi...sgt XXXX lah kan..kalau betoi2 langgar ke..break failure ke tiba2 tadi..how? Rasa nak sekeh depa ni sekor2..( if happen again i have to commit murder)..

3. there were 3 aliens in my drinks lunch tadi...err...3 alien you..terbungkang mati dlm jus mangga ku..kenapa aku tak perasan tadi ek?..bila mereka mendarat?..Aku rasa takde benda melayang-layang pun pun since aku makan kat tmpt yg cozy dan ber aircond..so mana dtg mahluk berkaki byk tu?..aku menyedari setelah tinggal 1/3 gelas je..errr..

4. I was talking to someone over the lunch hour and really make me calm..tq.

5. I hope i can make it..err..dah terjanji with someone utk buat birthday cake utk anak dia...sempat ke ni?..nervous lagi..

6. I have to read all the isu semasa which happen in 2-3 weeks nih...preparation for something..aaa...lately catz tak baca surat khabar sgt..asyik baca blog..habis lah...
yg aku tau isu2 now:
1. isu makanan
2. menara kanser (telco tower)..er,,menara kanser..sounds funny lah..use the correct term la..
3.isu karpal singh..isu sultan raja..menteri besar perak (tak amik pot sgt)
4. bencana alam di mynmar.apa tu..taufan Nargis ke??
5.apa lagi?? isu2 terbaru..help me..
6.isu..??

mati la..saya sangat takut..help me...

5 comments:

NORA SAKURA said...

meh aku tambah issue general knowledge ko yerk..
1. Mariah Carey married to Nick Cannon on last week..
2. Sunday nih mother's day..
3. mamat rambut mop tuh dah terkeluar dari American Idol..tak jadik top 3.uhuks.
4.nak tegangkan muka,makan tempe banyak2x!
5.batu pahat fames for its Hotel katarina and CCTV nya.


hik.

oklah.serious one.
1. Black diamond, OIL, holds near record $124 per barrel.rumours say it can't meet summer demand!!..haa..korang,siaplah,takde ke nak invent car fuel by water ek?
2.Obama on top of Clinton! yeyyy.
3.Tibet -CHina ,Dalai Lama issue/Beijing Olympic.
4.Rice!rice!..food price hike..
.
.
.
.
.....

thafiexq said...

nk makan...

Catz said...

thanks mek..aku dgr tadi kat radio, rege minyak maybe go up to 200 dollars USD/barrel..
nampaknya mek kena beli basikal..yg canggih punya..no kayuh2...maybe with solar energy or something....

Catz said...

hi thafiexq..

makan le..silakan..

purp said...

gd luck with the interview! u can do it...