Wednesday, May 7, 2008

Please help me...



Hi all..

Could you please help me...Mothers Day / Hari ibu akan diraikan pada weekend ni kan??
Sunday kan?? SO...what should i get for my mother??
suggestion please...i need suggestion...puhlissss...
i have something in my mind..just need another opinion..
thank you..

catz miow-miow..



i feel so down today..help to cheer me up...

16 comments:

NORA SAKURA said...

nyahs..
ko balik ke weekend ni?buat BBQ nak?ke next week?

Catz said...

bleh gak..hem..aku balik minggu depan lah..minggu ni tak balik..
ko nak bagi mak apa?

NORA SAKURA said...

ok gaklah aku balik minggu depan.sebab minggu ni nak tengok rumah etc,nak choose paint bagai..hmmm.
set,minggu depan than BBQ...
i boleh prepare my secret recipe ayam ku ittewwww.
nak bagi apa?..what ah?...

Beruang Madu said...

Aku cadangkan ko belikan kain batik jawa yg sekali kibas kat luar tingkap tu satu Batu Pahat boleh bau dia punya harum... jangan beli yg longgok kat Chow Kit tu... boleh juga tapi selorilah kalau nak yg tu

Catz said...

hi bear..
kat mana lah aku nak beli kain yg hok bau semerbak tuh..errr..kain batik ke..mak aku dah byk lah kain batik..ada idea lain tak?? ..thank you for the suggestion..

Catz said...

noreh jones...
aku acdang ko belikan gelang emas bling-bling-bling....hihihhi

Beruang Madu said...

hmm... belikan dia barang kemas.. yg kemas betullah.. kalua dia gi kenduri tu terjojol bijik mata orang kampung melihatnya... jangan emas biasa.. bagi yg bentuk luarbiasa sikit... jgn asik berbunga kerawang jer...

Catz said...

errr..barang kemas yg luar biasa???
errr.....errr...errr...kiranya sampai silau le mata org yg meihatnya...errrr.....errr...

NORA SAKURA said...

bling-bling-bling ??!!
luar biasa??..bukan biasa?
saja lah abg bearr ni tauuuu.

oh u ols,fengsan tauu kalo nak beli yang silau satu kampungsss tauuu with commodities price up nih.hik.

Baca dok Bloomberg today yang quote:
Gold Price Jumps as Crude Oil Breaks $120, Dollar & US Stocks Fall ...

.O.M.G tauuuuuuu!!...

haku rasa kalo pi kat poh keng ka..poh kong ka..poh poh ka..sureee tokey emas senyummsssss lebarr ni nyahs kalo ko pi belik.

purp said...

me thinking of buying perfume for my mom... as early birthday present as well since i won't be here on oct... aci x? heheee...

Catz said...

noreh jones...
ko lah yg beli bling-bling-bling silau sekampung tuh....errr....
aiii..tidak berkemampuan nak beli benda2 luar biasa ni...

Catz said...

hi purp.
good idea..tapi tak kupikir lah emakku suka purfume nih...hem..apa ek...?? emak ko sure suka punya...seswaiii...
oklah tuh...serampang dua mata..ko pi UK on september ek??..
abih dah ilang sumer kawan2 aku..aku jek duk terperuk mcm jeruk basi kat sini..

NORA SAKURA said...

catz,
hang bukan jeruk basi,but tempoyak tungggu nak kena gulai jer..hik.

Catz said...

hamboiii..molots hanggg...hang tuh tempe expired (bulah gak masak dgn pucuk ubi..huhuhu..sedepss)

Anonymous said...

catz and sis...buy yr mom a handbag..plus "kasih sayang forever".....end of story.

Catz said...

hi anonymous..


thank you for the suggestion ya...
i'll think about it..
my kasih sayang for my mom definately forever..

thanks,
catz miowwww-miowwwwwww..miowwww..