Tuesday, May 13, 2008

Oh....coklat?..romantik??

my home made chocs..

Chocolates...yeszz..chocolates...
orang kata bagi chocolates kat orang tanda orang tu romatik... ye ke??
(baru last week tgk drama hongkong/korea kat TV...seorg lelaki nak pikat perempuan..dia beri coklat..satu je tw..seketul..bubuh dlm nice small box...lepas tuh perempuan tuh campak buang...kenapa tak bagi kat catz ek...??? hemm....)
hem...tapi chocolates kat atas tuh bukan orang bagi ok..ni catz buat sendiri..yer..catz buat chocolates lagi on saturday...tak tau kenapa lately sukaaa sgt benda cute-cute....
andddd...bukan coklat kosong taww..i put almond inside...so crunchy (errrr..except got few yg overcooked/
hangus..terlebih bakar dlm oven....)
and suka sgt letak dlm bekas yg cute juga (ni kira re-cycle lah..kan...)
hem....agak2 kalau catz bubuh dalam bekas cute-cute ada org nak beli tak?? sesuai juga bagi hadiah kat org kan...
hem..rasa nak beli lagi chocolates mould....cari bentuk yg cantik-cantik...cute-cute.....
haa..catz dah gila coklat pula....suka..suka..

10 comments:

NORA SAKURA said...

nyahs...
aku macam kenallllll jer ngan bekas Tokyo DisneySea tuh.hik.
you want somemore???

Catz said...

mek,
kalau ko ada bekas yg cantik-cantik..meh bagi kat aku la..

NORA SAKURA said...

nyah..
ko jadik tak balik kampung weekend ni?pukol berapa sampai?..nak buat BBQ tak? btw,aku dah edit some of wording on my posting..kekkekeke.baca ler.kekekee.( ko tak payahlah siarkan ni kat komen ko..don't publish it)

NORA SAKURA said...

nak beli ke JCo?

Catz said...

bleh gak...belilah..2 dozen

H said...

Salam Catz...
Wow bestnye chocs to ek...bleh share recipe x Catz...email to me bleh x catz? Nk cuba thz coming weekend...

TQ
Heidi (katakblues78@yahoo.com)

Catz said...

hi H, i dah hantar e-mail pada u.
thanks for visiting my blog..
enjoy reading..

Anonymous said...

Hi catz.. nice blog. akak(i'm 33) suka baca blog catz, menarik.. ada gak try resepi catz, sedap.. akak minat tgk coklat catz buat, cantik tul.. tp takde resepi.. boleh tak catz email resepi kat akak. Thankss in advance. Teruskan minatmu.

K Ida (oneidakl@yahoo.com)

Anonymous said...

Hi catz.. K Ida lagi, lupa lak tadi nak tulis.. klu catz tak keberatan, boleh tak bagi resepi kek coklat juga, klu boleh la yer.. Terima ksaih ler bebanyak...

K Ida (oneidakl@yahoo.com)

hatiku said...

hi kak ida..thanks for visiting my blog...happy reading..
nnati saya akan e-mailkan resepinya...
resepi kek coklat akan saya update kemudian,,,:)

catz,