Sunday, May 25, 2008

yey..Movie....!!!

Saturday...
went to alamanda Purajaya with Saira..for movie..yeaaaa...Indiana Jones-Kingdom of the crystal skull....
catz bukan nak buat review just saja-saja nak wat entry ni..ni 1st time pi tgk movie di Alamanda..haaa...lama lah tak tgk movie....now i have option which is very near to my place...
Alamanda's GSC
Haa..best sgt ceritanya..very entertaining..hero yg sgt cool hihihihihi...jalan cerita yg sgt menarik, kelakar, menghiburkan..plot cerita juga sgt menarik walau kdg tuh ada adegan tak logik..hehhe..nama pun movie...
keseluruhan..catz sgt suka.....
tiba-tiba aku rasa hari sabtu ni sgt besttttttt...
ehm..sabtu yg sgt best...catz bagi bintang..ehm..4.5/5 bintang..hikhikhik...
Hem....u ols pi lah tgk...

2 comments:

Beruang Madu aka Honey Bear said...

aku pun dah tengok .... kat Penang... best jugak tapi memula cerita tu bosan and slow sangat... tapi last last dapat agak dah... sure ada alien punya

Catz said...

wah..ko cekap ah...bleh agak2 ada alien gitu...ko mcm saira lah..cepat tangkap..aku ni blur2 aja...tapi mmg best dan klakar jugak citer nih..suka sgttt