Friday, May 23, 2008

Malu giller..!


Semalam.....
di petang-petang yg gerimis...catz plan nak pi visit a friend....hem..old friend yg catz terjumpa awal bulan tu kat carwash tuh kan...
since from yesterday to monday i'll saty at my apartment, so drop by after work...salon dia dekat je dgn apartment catz..
hem...janji nak dtg 5.30, tapi ding dong ding dong..kul 6 bertolak dari ofis..
sampai kat deretan shoplots area salon dia..O.M.G.....pasar malam lah dekat2 area shop lot tuh...huwaaa....tak de parking and end up duk pusing2 cari parking tuh...catz kena pusing balik, tak leh jln terus..depan tu gerai pasar malam..pusing depan kedai accesories kereta dan kedai tayar..salon tuh atas kedai accesories tu la..
hem di sinilah bengang ku bermula..
duk terkial-kial nak pusing ..limited space..cat telah terlanggar pembahagi jalan depan woksyop...grangggggggggg!!!!
mak..aku langgar apa????!!!!!
andddd..utk menambah kegabrahan aku..semua org dlm kedua2 woksyop keluar..nak menonton aksi cik kiah ni... as if lah aku ni tgh duk buat aksi drift ala2 tokyo drift yg amat hebat lah kan....and semua duk tgk aku yg sedang kecemasan dan maluuuuu!!!
maybe ada antaranya yg mungkin ckp..apalah pompuan gila ni pi langgar benda tu...uwaaa...
maluuu!!!
andddd ada lagi...time catz nak pusing elak benda tu..pulas stereng ke kanan pula..jln ke depan utk amik space nak reverse..sekali lagi....grrrreeekkkkkkkk!!! uwa....i tot simen depan woksyop tu rata..tapi takkk....habis skirting akuu!!!uwaaaa!! and derang semua lagiklah nak tgk...
ehm...malu siot!! oit..apa tgk2..u ols ingat aii ni tgh wat aksi drift kewwwww...

dan tokey woksyop tuh pun kuar gak...sama2 menonton ..siot dak..
maybe dlm hati dia.. "bagus ah..pompuan ini punya kereta sudah calar..nanti sure dia pi kedai wa kasik repair.."
jgn harapp le aku nak turun kan...maluu gila..takkan nak turun depan2 lelaki-lelaki itu dan buat aksi ala2 terkejut tgk skirting kete aku tuh dah nak rebeh calar kan... oh tidak!!!..aku kena control ayu..konon-konon takde apa-apa.. ekekkekek....(kenapalah pasar mlm ni wat depan shoplots ni ha???)..tak taw lah..kalau org lain mungkin dah melompat kuar kete utk tgk kot..tapi aku..No..!
erk..kalau ada benda jatuh atau tanggal baru aku turun kot..hihihihi
hem...aku terus pusing dan call kawan aku:

me: kak zah..erk..ada pasar mlm la..takde parking..
kak zah: ala..park jauh sket tepi jalan besar lah
me: erkk....eh..aku pusing sekali lagi...kalau ada aku pi jumpa ko..kalau tak esok je lah..
kak zah: ala. catz..ko dah sampai sini meh la naik..cepat pusing sekali lagik..

aku pun pusing sekali lagi....park dekat2 stesyen minyak..tgk2 calar2 tuh..hermphhh...malas le nak ckp apa...
ehm..
so jalan kaki sket ke salon tu..
masa aku nak naik ke salon ituh..lelaki-lelaki yg tadi menonton aksi langgar tadi masih ada di situ..meraka berborak2 sambil tunggu kereta kot and pandang2 aku..sure derang tgh ngumpat aku kan...oo..ni le pompuan yg duk buat aksi langgar-langgar tadi...agaknye la...(aku ni tak berapa tinggi sooo..tadi aku rasa depa cuma nampak separuh kepala aku je masa dlm kete tadik..hihihi)
oit..aku bukan langgar org okeeeyyyy!! so i buat2 tak nampak, jalan tegak ala-ala miss world tgh catwalk, naik tangga terus naik atas (kontrol malu..hikhikhik)..

2 comments:

Beruang Madu aka Honey Bear said...

ala catz... ko wat muka sardin jer mintak tolong kat diorang...dah terlanjur malu.. atau lain kali ko wat wat nanges kat situ kuat kuat, lagi bagus kalau ko guling guling... mesti diorang tolong sambil bagi free lagi

Catz said...

harus aku buat - buat pengsan je abg bear..hihihi..