Wednesday, July 22, 2009

doeramon...help me!!

doeramon....

help me....
bukan nak mintak ko bagi aku jadik pandai ke....jadik kurus ke....tak.

tapi...

tolong sumpah aku jadik doeramon sekali boleh????

sebab..

kete mak dah kena clamp..

pak gad buat operasi besar-besaran.

dah parking space takde.

mana kami rakyat marhain ni nak park? pak gad..plis tell me..

semua tempat takleh park. ko expect kitarang ni dtg sini naik apa? naik bas campus?? dah le bas nya sukatik je jadualnya. dah le dlm kampus. kami bayar yuran. prking space yg belum tentu ada tuh pun kena bayar? dah le jauh atas langit tu...kena lalu tangga yg scary dan banjir dgn air. (ni rintihan rakyat kerdil..)


doeramon..tolong sumpah aku jadik doeramon gak bleh? (tapi versi cute bulu pink).
kalau jadik doeramon senang..nak park je..

" mesin kereta mini!!!"

terus kete aku bleh masuk beg. takde dah masalah parking segala.

or..boleh je.. " kereta terbang!!!!" - zup..kete leh terobanggg..

terus tak yah bayar tol segala. lepas tu aku bleh mintak macam2.

doremon.. mana ko??

entry merepek..

tensen siot.

20 comments:

NenekPenne said...

cian ko catz... (sambil hulur keta felix the catz yang boleh lipat2 masuk kocek...)

roseazmi said...

alahai, kesiannya..baru je baca pekeliling yg um hantar. Tapi katanya hanya utk undergrad student shj!. parking keta kat mana catz? biasalah , awal semester, freshie baru masuk, pak guard saja la gertak..bukan lama tu..kena bayar ke? meh sini kasik nama pak guard yg clamp tu..nak g tanya sat..

makdaracute said...

teringat dulu masa jalan kaki dari kerinchi ke um....hiksss....
sekarang nie kalau suruh jalan, memang tak larat punya...

Kal El said...

ala ciannye dia...

prem said...

OMG! I always park infront of lab and move the cone at night :P then early morning before the guard comes faster cabut lari :))

It's so hard to find parking right! Evil guards!

Wahidah said...

alahai siannya catz..smpai nak bertukar jd doraemon...aduhai...sabarla sis...

atty's said...

len kali ko masak le apa2 kasi pakguard catz,mesti dia tak clamp kete ko .

en_me said...

siannyerr.. nak pakey drebar tewww.. ihiks

en_me said...

nasi tambah:
oooo kowe orak gelem dadi gering koyo ziana zain yo.. ehehe

anne said...

kesiannya catz...masalah yg lebih kurang sama haritu another blogger complain kat UITM shah alam.

CATZ said...

nenek penne,

bak le kete BMdoubleU...awwww...
belikan i lima ketullsss..
hikssss..

CATZ said...

rose..
now pak gad sgt dasatttt..
semua dia clamp..
now parking utgk student sgt sikit..
tak tawww dah mana nak park...
vencik..
malas sudah nak pi kampus..vencikk

CATZ said...

mak dara,'
dari gate ke fakulti engineering pun mak tak sanggup...hahaaa...koserrr..
dah le bas tuh sgt hampes..sukatik je nak jln pukul berapa..

CATZ said...

kal el,
cian ek..jemput le dgn white Livvy tuhhh..hehheheh

CATZ said...

prem,
yesss...evil guard...
hahaha..
u are lucky becoz u come at night..
best ahhh...tak yah pening kepala..
kami yg dtg siang nii..azabbb..
dont know where to park..

CATZ said...

wahidah..
i want to be doaremonn...
yeaa..mak nak jadik deremonnnnnn

CATZ said...

atty,
matik le mak nak bagi kat semua guard tuh..ramai wooooo...

CATZ said...

en me,

tu lah..tolong hire kan drebar utk mak niihh..
tensi tau dok,.

CATZ said...

en me,
ehhhh..gelemmm..gelemm...dah le bentuknya menggiurkann...
sopo seng ora gelemmm...tapi de'e diet mcm nak rak..
aku..mangannnnnn a'eee..kepie arek gering..

CATZ said...

anne,'
kereta dah banyak sgt.
patutnya sebelum implement restriction parking area bagai.bas kampus kenalah efisyen, buh satu parking yg selesa dan sediakan shuttle bas..
nih..bas kampus pujn sukatik je..pasrking space tadek..
hangennn jek