Friday, July 10, 2009

on friday

tadi takde gambo kan?..aku update letak gambo makanan. sebab kalau takde gambar food aku rasa macam baca blog org lain la. mcm bukan blog aku.
Hiris jambu dan mangga.Kudapan malam tadi. sambil tgk cerita "KECUALI CINTA MU"..ha-ha.


jalan..jalan...jalan..
adalah sgt penat menapak.
dari parking area ke ofis..5 km jauhnya...azabs tak??
(ops..sungguh mentel..500 meter actually).
today bawak bekal.
sarapan: cekodok bawang + ikan bilis...very de campak2...
opis mate aku makan dia ckp.."ada lori garam tumpah kat depan rumah ko ke?"
lunch: bekal nasik lauk sardin sambal.
tapi tetiba ada makan-makan kat opis. Tak menyesal aku dtg opis hari nih.
oh updet di opis..eh ada staff baru??

Pagi tadi drive pi keje..ada kete cucuk-cucuk kete aku..pastuh blink2 lampu. kalau ko teror potong lah. apesal cucuk-cucuk?? napa? nak tunjuk teror?? gila ke hapa. kat double line camtuh.

10 comments:

~Sasha Farina~ said...

bukan giler.. budus.. ahaks!

SiMpleSmArtErMe said...

wahh..bekpess lagi.. lunch lagi..
sempat masak bawak pi opis ehh..

simple penuh tgn bawak baju salin ada laa..

SiMpleSmArtErMe said...

wahh..bekpess lagi.. lunch lagi..
sempat masak bawak pi opis ehh..

simple penuh tgn bawak baju salin ada laa..

CATZ said...

hi sasha,
mmg pun budus biol..
cucuk2..tah hapa2...blink2 lampu..dia hengat dia sorang ada lampu..
tak puas cucuk agaknya malam tadi..opsss..terpaksa mak termencarut di pagi jumaat yg hening ni ke ke ke..

CATZ said...

simple..
alaaaa..malu laaa kita..awak penuh tangan dgn baju salin nak pi training/gym..kita ala2 cik kiah bawak bekal ala2 nak pi picnic..aiyo..malu lah kitaaaa

Kal El said...

Ahahah sama plak makanan kita - jempur2 bawang (still refuse panggil benda tu cekodok - buruk benor bunyiknye)

NenekPenne said...

huyoooo catz mencarut! ha ha ha...

kucingorengemok said...

agak kita kena buat stiker tampal blkg (or tepi) kereta: mencucuk adalah dilarang keras!

ps: terkini- sw dah jadik hamidiah ke gitu, tukar owner je kot, setting semua mcm sama je

SiMpleSmArtErMe said...

Aiyoo..terliuq mak beee...

neezareef said...

mmg pn klu tade makanann tade recipe bkn blog catz cafe marrr...sedapnye jambu iteww.....