Wednesday, July 8, 2009

Food marathon on Sunday

BIG breakfast on Sunday...at B's



start with 'arnab food'

capati..and more..and more...and more food..



Then...check out.,..so where to??
to Taman Warisan Pertanian..bukan pi mencangkul atau berkebun ye...but...
for more food!!!
Lunch and jalan-jalan.
Taman Warisan Pertanian

Nasi ayam kampung

laksa

ABC


Then..to Kuala Langat for durian fiesta!!!
hoh..

durian...durian..durian....

time buat entry ni tgh menunggu buka poser..sedikit hendak rasa kepitaman di situ..


and dinner at home. Nasik goreng campak-campak.

so complete my weekend..with food.
Alhamdulilah.

20 comments:

~Sasha Farina~ said...

hmm... yg lain tu tak heran sangat, saya jeles tang durian saja.. uwaaa...uwaaaaaa!!! nak makan durian laa..

myself said...

lovely weekend tu...

Kal El said...

ya allah... tertelan-telan air lior kat opes pepagi rabu ni... especially yang berduri tu.... kuningnye isi dia...

kucingorengemok said...

nasi ayam kg kat tmn warisan tu sedap ke? brp markah? ... minggu ni aku plak nak buat fiesta durian lah, kecur!

NenekPenne said...

eeee amazing food race betul budak CATZ ni....

NenekPenne said...

makanlah catz, selagi boleh makan dan selagi ada selera...
kang jadi mcm akak la ni...satu apa pun tak ada selera.....

neezareef said...

n.ayam kg dan abc tu mencelikkan mata aku yg mengantuk

makdaracute said...

Nampak durian terbuntang2 mataku melihatnya..Oh tidak!! Ujian apakah ini melanda diriku...

en_me said...

kucing tidur tewww.. sodapnyerrr

CATZ said...

sasha,
now musim durian..di mana2 je ada durian...ptg i carik durian eh..

CATZ said...

myself,
alhamdulilah..lovely weekend.

CATZ said...

kal el..
kita pun terliur gak tgk durian kat blog awak..
weh..jaga2 sket makan tuh hoke..

CATZ said...

kog,
sedap jugaklah..pernah pi time weekdays..sampai beratur org nak beli..bagi aku PEDAS nak mmfos sambalnya...adeh..keistimewaannya ialah ayamnya besar kot...
kalau nak bagi markah.. 6/10. sebab pedas..if tak pedas aku bagi 7.9/10.

CATZ said...

nenek..
if ada program amazing food race kita nak join..hehehhee...
tulah..Alhamdulilah..maish berselera..
hey nenek..jgn sedih2 ok..
i'm sure u'll meet someone better.
cheers.

CATZ said...

neeza,
mmg saja...nak celikan mata mu...
weh...ko keje jat BP eh?..
kat mana?

CATZ said...

makdara?..
tgh poser ke...?..kita pun..terliur tgk makanan kat blog sendiri..ciss..

CATZ said...

en_me,
kucing tidur??
eh....durian eh?..mmg sedap mablesh lah..

Wahidah said...

alahai durian isi oren..geram je tgk

CATZ said...

hi wahidah,
dah musimnyaaa..
apa lagiii...cariii duriannnn...

Wahidah said...

aduhai...sgt mengiurkan la durian ini..aip