Saturday, July 11, 2009

Ninja tortoise..

who's that?? Ninja turtle?..ninja totoise? precaution during the H1N1 outbreak

selamat berhujung minggu u ols..
daaaa...

14 comments:

NenekPenne said...

asyik jalan2 jer budak catz ni....

cikgu zainab said...

Catz,
mama pun mcm tu jugak baru2 ni masa ke shanghai..tp kat china tak der sorang pun yg pakai mask!!

Kal El said...

kalau dorang serve makanan cemana nak makan tu? demonstrate sket bleh catz?

SiMpleSmArtErMe said...

kiter pi customer pon dapt mask gak..tp x pakai pon..segan..HAHAH

CAHAYA said...

Sangat ninja okay. But kewl jek!

Anonymous said...

assalamualaikum...
jalan-jalan tadi termasuk kat sini... pasal makanan kat kelantan...
pasar wakaf che yeh bukan tempat terbaik untuk cari makanan tempatan...
kalau ke pasar malam yang dekat sekolah ma'ahad muhammadi perempuan... lagi banyak kat situ...

:)

Wahidah said...

ninja tp bgs..protection tu penting..heheh..selamat berhujung minggu sis

CATZ said...

nenek,
nenek pun jalan jugak apa..
jalan2 sementara ada kesempatan dan ruang waktu.
jauh berjln luas pemandangan.

CATZ said...

cikgu zainab,

wah..jauh berjalan..ke shanghai soping kew??
amik langkah berjaga2 je..terutamnya dlm flght...ruang kecik kan...

CATZ said...

kal el..
masa makan selak le dari bawah ke atas..buka tang mulot je..hehhehe
labgkah keselamatan..

CATZ said...

simple..
kenapa segan?
benda ni now common lah...
buat apa nak segan..pakai je..fikirkan safety lor..
lagipun bila dah pakai bukan org kenal muka kita pun...

CATZ said...

cahaya..

saya pun rasa cool...
hahhaha..ferasan siotsss

ijad said...

kena berhati hati...bila berjalan-jalan..kalau tidak nanti..tak boleh jalan jalan lagi..

Linda Abdullah said...

Wow that's cool.. sangat comel lah Catz.. mask good for protection..