Thursday, July 3, 2008

Lunch 3 Julai 2008

My lunch today..epal hijau....

takde mood...down...down...down...down..
sedih..
sobss..sobss...sobssssss...

12 comments:

NORA SAKURA said...

ko apsal nyah meroyan...

syukur said...

laaaaa kenapa pulak down down down nii...macam syndrome down pulak kang... ha ha... wow green apple jer.... tapi bagus la kurang sugar sikit dari red apple.

Catz said...

hi noreh...
saham jatuh...termeroyan kejap memikirnya nyahhh...

axim said...

wahhh diet yang bagus tuh tengah hari makan epal sahaja..hehe...sowee naa ter off topic plak..

NORA SAKURA said...

lorrr nyahh..
duit dan reta donia itu hanyalah pinjaman dan sementara sahaja adanya..hikss.

Catz said...

doc syukur...
tgh down nih..ada ubat tak doc utk hati yg lara nih...kalau ada nak beli ek...kalau dpt free lagik bagus..huhuhu..
yer..now saya sgt suka green apple..
setapppp..

Catz said...

hi axim...
mmg tgh diet..harap2 kuatlah semangat ku ini (sambil type ni catz dah termakan satu bar coklat..huwaaaa)

Catz said...

oit noreh...ni sbb aku duk atas dunia lagiklah aku mikir nihh....

Beruang Madu said...

Ehhh ini yang mana datang duluan... sedih langsung makan hanya epal hijau atau sedih disebabkan harus makan epal hijau aja?? tapi yg penting masih punya waktu dan sesuatu untuk dimakan... itu kan udah seuntung untuk bersyukur

NORA SAKURA said...

tuh la nyah..mak dah advise dah,simpan jer duit bawah bantal..ko gataii jugak nak ber saham bagai beli kat kaunter ah chong..mak simpan bawah bantal jer nyahhh duit duit mak nih..hiksss.

Catz said...

abg bear,
aku tgh duk menukar gaya idup nih...
and aku then aku tgh sedih-sedihan..jadinya..pangananku sa'i'ki epal aja..aku mau diet..mau kurus..dan menukar gaya idup seperti disarankan pemimpin atasan itu..beras mahal..ikan pon mahal...ko tgk mana aku ada entry food kan masak2 now neh..yang ada hanya epal ijau jakkk..

Catz said...

oit noreh...
kalau aku simpan bawah bantal, tak boleh tidorlah nanti aku..tinggi sgt bantal aku..kenot sleep lorr..
hahahahah..kwang-kwang-kwanggg..