Monday, July 21, 2008

New Sony Vaio cik pinky (jelesnya)..

Mak dan baby serta adik dah balik Johor....i miss u baby!

Saturday (18/7/08)
Saira and i went to KL..kami ke Berjaya Times Square, ke Low Yat dan Sg wang plaza.

Cik pinky gembira memandu...

Saira fetched me at 11.00 a.m.Bestnya ada org jemput dan drive..ai duk sebelah jekkk..heee..
Kami ke Berjaya Times Square, park dan do a litle shopping..SALE..SALE! everywhere. Catz takde niat pun nak beli apa-apa coz, just teman Saira, tapi akhirnya terpengaruh juga when i saw lautan Bed sheet at Metrojaya!! Happy hour sale! Cantik-cantik dan LESS 70%. uuu...can't resist lah...
hiks..terbeli le jugak...
lemahnya iman aku ni kan...
Best taw dak catz tidur dgn bed sheet baru malam tadi.hehhehehe..
Saira shopping beriya-iya..hehehe..org nak Ke US leh katakan..sibuk dgn persiapan beli itu ini

Actually our main purpose ialah nak ke Low yat, beli laptop baru.Saira je yg beli, aku tak beli. Dia dah survey before this, so tingai tuju je kedai mana. Jeles sgt oke. She got Sony Vaio SZ series..

wah-wah-wah...
ehmmm...jeles..jeles.

In between sementara tunggu sales paerson tuh set-up laptop bagai, kami pi lunch di Sushi King.
Hem...cedappps.
Lepas tuh pick up laptop dna kami shopping di parkson sg wang. Hem...catz tak beli apa2, cuma saira yg sakan shopping.
Pastuh kami ke Berjaya Times Square semula...ingat nak lepak starbuck tapi penuhhh...next time eh Saira..
So drive balik.ke Bangi, dan ada org tuh tak sabar nak setting itu ini plus buat online registration utk waranty etc..kali lepak di Old Town White Coffee dekat2 apartment catz. Situ ada free wifi. Nak harapkan broadband celcom aku nih..huhu..lembap cam siput.Cik pinky ni asyikle tersenyum sorang2...ala-ala angau gituh..penyakit tuh kan??.. uuu..serems.
Tuh senyum angau sebab dpt laptop baru...tah-tah tidur malam tadi pun peluk laptop baru..hahha...veryyyyy...

Kelihatan sangat angaukan??..blogging with buah hati baru.

Catz layan makan je lah...sambil kacau-kacau Saira dan food Saira..hehehe

Chicken hor fun (Catz)

Laksa (Saira)

Thanks Saira coz belanja Catz. Nice food, nice fren!
Sedih lah jugak...coz saira dah nak pegi..another 3 weeks, she would be in the US..good luck sis!

6 comments:

NORA SAKURA said...

nyah,
mak pon nak beli laptop baru..berapa rega vaio saira's tuh?..kabo plsss

axim said...

ntah bila axim nak beli laptop baru...baru lagi rancak nak berblogging kan..

iNGENiOUS AYU said...

pergh.. vaio *mata bersinar2*

jeles kao2 nih. huhu

Catz said...

nyahh..
ko bawak 5k pi kedai tuh..dapat le vaio tuhh.

Catz said...

hi axim..
guna selagi boleh..now kerajaan suh berjimat cermat..tukar gaya idup..
pakai yg ada ni sampai reputs..hhehehe

Catz said...

hi ayu..
apa khabar??
sambar le satuu..hehheheh