Saturday, July 19, 2008

MATTA Fair - Seremban


Ni entry basi...hiks.
Last weekend ( 13/7/08) I went to MATTA Fair at Seremban Parade. Saja survey for my next vacation. I have air tix for 4 destination already, so my intention was to survey ground package.
Hem..after the ' durian session', proceed to Seremban Parade.
Hem...masuk je ke shopping complex tuh..aaa...SALE..SALE!..
oke. Hik-hik..mata ku dah melilau. (aku perempuan normal..hiks)
So pi ke booth MATTA Fair..
hem..tak banyak pon booth..nampak mcm banyak tapi tolak booth Bank yg buat promosi kad kredit, tolak Malaysian tourism board..hem..ada berapa je booth. Ada dua booth buat prmosi Vacation Club, then yg lain-lain kurang menariklah...limited choice..ehmm..kebanyakkan buat promosi package cuti-cuti Malaysia, homestay. Hem..
Apa yg ku dpt dr MATTA Fair nih???...
1. Dapat voucher free penginapan hotel 3 hari 2 mlm ( 5 star oke)- tgnku ni kira ada luck lah..kena spin then kena kat voucher nih..hikhik...
2. Kena paksa join vacation club, when i refused, the sales person paksa jugak..oh...and when i angkat kaki dek kerana tak tahan kena paksa, he said " oh..why tak nak?? too rich?" dgn nada perli oke. (dlm hati aku kan...ckp " u are rude, and i am not interested at all and i dont need it").
(dlm hati je.)

ehm...after browsed here and there, oke, tak de apa pun sgt..tak pi pun takpe. Tapi since dah dtg jauh2..so better proceed to shopping xtvt and makannn!So end -up dgn shopping, yey! Get new handbag, baju etc..hemm..again...hikhik. Pastuh..

makan time. Then balik. sekian.


8 comments:

axim said...

mashed potatoes paling sedap bagi i kat KR ni okeh!!

adie-ishmael said...

Seremban...baru dua kali masuk Seremban...Ada apa lagi ek yang menarik kat Seremban tu?

purp said...

i ingat nak gi gak matta fair kat seremban ni, konon nak carik tiket flight ke manchester but since laki i out station, kansel lah... kira i x rugi lah yek x gi... tunggu matta fair kat kl bulan 9 lah...

Shah said...

Nostalgia kejap rasanya teringat zaman2 mula berkerja dulu kat Seremban ni - masa tu mall ni lah jadi tempat perabih duit gaji. Tapi tiap2 weekend yg tak on call terus cabut gi KL jenjalan, shopping & makan2.....

Catz said...

hi axim,
oh kat KR ni mash potato best?..next time nak cubalah..catz sgt suka potato salad KR.

Catz said...

hi adie,
welcome to my blog..
happy reading ya..
catz jarang pi seremban..
tak tau le apa yg spesel kat sini..hehhe...
catz pi kalau ada hal jek..

Catz said...

hi purp,

mmg tak best langsung pon...baik kita pi yg kat KL bulan 9 nanti..
eh..ko nak cari tix ke manchaster?..oooo..

Catz said...

hi doc shah..
ooo..dulu keje hospital seremban ke??

now tgk seremban dah ada terminal 2..dulu ada terminal 1 je kan??