Monday, July 21, 2008

Sushi King

unagi

Saturday, lunch at Sushi King. Somene was craving for sushi..so catz joinlah. Best gak sesekali have sushi, ala-ala makanan sihat (tapi kalau dah melantak makan dgn banyak cam nak rak bukan le sihat lagi namanya..hahhaha.

Sebahagian dari food, yg lain dah masuk dlm perut kami.

Catz... having unagi set

Saira.. having her tori teriyaki don


Selain tu, we had seafood tempura anddd..apa tahhh..lupa lah apa nama..ngap je lahhh..




uuuu..rasa nak makan semua...hehehe

Catz....pose kenyang dan gembira

Saira...uuu..kenyang..dan gembira juga.



We had a great weekend...tapi sedih sket coz maybe this would be the last makan-makan / outing with Saira..she's leaving soon..2 taun lagi kot baru dpt mkn dgn dia lagi macam ni...cedih.

I'll miss you...anddd
waiting for u..forever...

Right Here Waiting...

11 comments:

axim said...

makanan kat sushi king ni best tak??

kenyang tak??

affordable tak??

Mimi said...

sushi bestt.. (hehe tolong jawab)..
catz.. aku pun giler makan unagi..
hehe jiwang lak eh, tolong la saira kemas opis :D

Catz said...

hi axim,

suka sushi ke?..saya buken penggemar sushi tapi makan jugaklah. Bagi saya best jugalah..kalau tak makan sushi/benda yg mentah2, ada juga mknan yg dah masak, macam tempura.
Catz memang penggemar tempura.
Bg catz sedap.
Kenyang?..sangat mengenyangkan ler axim. mcm catz set unagi tu ada nasi, ada tofu, sup etc, cat cuma mkn unagi jek plus tempura dan sushi lain. kenyang gila dah.

harga?..kalau sekali makan dlm RM30.00/sorang tuh dah kenyang gila hahaha....

Catz said...

hi mimi..
ko memang gila...gila unagi..ahhahaha..
ko makan ek semua jenis sushi2 tuh??
next time saira dah takde..ajak le aku pulak..hehheheh..

Saira said...

Tolong!!! Tolong kemas opis i.. I malas la.. catz.. singgah rumai i nanti tolong packing boleh??? Boleh la....

NORA SAKURA said...

nyah,
if i dunbalik weekend nih..ok dok nyah???

syukur said...

sushi king memang sedap.... teringin nak ke Jepun dibuatnya bila menikmati sushi... jom buat roombongan blogger ke Jepun nak???

Catz said...

hi saira...

nak tlg kemas..??
bulehh..sampai licin aku kemas (err..upahnya laptop sony vaio...bulehh??)

Catz said...

oit noreh..
ko tak nak balik..??
ni kenduri potong jambul lah..tah taun bila nak tgk acara tuh lagik..jom ah balik.

Catz said...

hi doc syukur..
u sushi lover ke?..fuhh feelingnya makan sampai nak ke jepun..
boleh je kalau nak arrange among bloggers..u jadi ketua rombongan cik kiah.ok..hiks

NORA SAKURA said...

baby tuh baru 2 minggu nyahh..
dah ada jambul kerrrrrrrr....

taun bila lagik tah?
aiyoooo...ko cecepatlah beranakkk nyah..