Monday, July 7, 2008

Sepi soundtrack..


Haa..finally..today i got my Sepi soundtrack..suka....!! Tadi pi Alamanda beli kat speedy video...
besttt..rasa lapar taww..tapi disebabkan tak sabar nak dgr...tahan tuuu..tak pi lunch pun...bayar parking, masuk kete..terus play...wah..wah..wah...bestt...
catz suka lagu:
1.Sepi
2.kau ada dia
3.lagu gita gutawa (dua2 suka)
4.puisi sepi

so duk play lagu tuh..and today byk merayap sana sini byk urusan..so tak buhsan lah...duk replay lagu Sepi banyak2 kali...hiks....

oh..ye..dah nama blog makan-makan..masak-masak...takde gambar food tak sah lah kan..(now aku jrg posting gambar food kan....)
ni adalah makanan semalam kat food court Alamanda before aku nangis tersedu-sedu oke.

Brownie with ice cream (melampau tak...diet katanya tuhhh..hahahha)

Crispy popiah

6 comments:

Beruang Madu said...

Apalah blog cat tanpa makan makan, walau sedang sepi sesepi sepinya tetaplah makan makan nombor wahid kan...

Catz said...

yer..aku memang suka food..so apa situasi pon...i need food..hahhaha...

Shah said...

Syoknye OST Sepi tu kan... Tak jemu-jemu aku dok ulang-ulang-ulang....

syukur said...

waaaaa ramainya yang dah beli OST Sepi.... memang best gila best...

namun sampai mati aku sepi......uuuu sadis nya.... tak jemu jemu dengan lagu tu dan lagu kau ada dia tu....

RUGI SAPA YANG TAK BELI>..

Catz said...

hi doc shah,

best sgt..
tak jemu-jemu dengar..so perjalanan saya sekarang tak bosan..terbuai-buai gitu dgn lagu-lagu tuh...best!

Catz said...

hi doc syukur...

yer..sgt best lagu-lagu dlm OST sepi nih...
bait-bait dlm lagu sepi ni sgt menyentuh hati..kdg dengar hampir menitiskan air mata lah...saya ulang-ulang lagu Sepi ni banyak kali...tak jemu...dan saya tak akan jemu.
feling-feeling gituh..terbuai-buai perasaan.