Tuesday, August 5, 2008

Bowling at Berjaya Hills.

Dah takde benda nak buat..selepas ke rabbit farm.. ke berjaya Bowl ni sebab lambat lagi nak check in bilik...Bosan gila tempat ni..hehhe..sunyiii..( sebab aku tak main golf..hhehehe..org lain pi main golf )..kiri kanan padang golf jek..sib le ada bowling nih..12 lane...takde org main pun kat sini...
so main le bowling sorang2...main 3 game..kalau strike aku tepuk le sorang2..hehhehe..
Dah abeh main dtg le satu group besar pelancong arab nak main bowling nih...
..
Catz main baling2 je..maklumlah..juara longkang..hhahhaha..lama dah tak main nih...belasah jek..




heheheheeeee

hehe..sikitnyaaaa

eh..napa bola ni ke tepii??

8 comments:

NORA SAKURA said...

main bowling sengsorang??
sesuatusss nyaaaaaa...

habis yg ngambik kan ko gamabr tuh sapa nyahhh....hantu kah.

Beruang Madu said...

Aku dah gi situ, aku dah gi sini, dah gi tempat arnab dah gi bangunan ni... errr ko naik kuda jugak ker catz.... aku ngeri sikit lah...

axim said...

erkkkk naper tak sampai seratus...hehe...

syukur said...

dulu zaman sekolah menengah..rajin turun alor setar main bowling dengan kengkawan... kat KL selalu jugak main dengan my sis.. dia cekap lagi.. dia pernah jadi juara Kelab Peminat Faizal AF4 lagi.. i pun kalah.. dan dia wakil bank tempat dia kerja.. waa lama jugaklah i tak main bowling .. almost 2 years dah... rindunya nak pegang bola balik...

Catz said...

hi noreh...

apa ko heran main boling sorang2...bukannya nak kena ada 2 org utk angkat sebijik bola tuhh..

Catz said...

hi bear..
aku tak naik ah kuda tuh...aku gayattt...karang kuda tuh lari laju2 terpelanting mak nihhh..

Catz said...

hi axim..

aku nih juara longkang..tu markah aku x sampai seratus..wakakakakaka

Catz said...

hi doc syukur..
ajaklah bear and geng main boling..pernah tgk entry boling dlm blog derang...