Wednesday, August 20, 2008

pufff..pufff ..part 3

ho..another puff..puffff...
huh..sakit tangan mak nih....
hari ni wat macam-macam.. sebelum tuh PT tuh soal siasat aku makan apa semalam dgn hari ni. Sebabnya aku gatai molots ckp, XXXX, kalau aku tak kurus in 3 months ni siap ko, lepas tuh abih dia soal siasat aku...huhuhuhu
and finally...lepas exercise for lower back, senaman tangan dan perut,
wat 30 minit cardio..2.5 km, 214 calorie burnt.
uhhhh....
keluar je dr FC, hujannn...abeh aku kena lari-lari ke parking..tah berapa lagik kalori burnt ye dak...hhehehe..adalah beberapa langkah jerk..kehkehkeh..
andd zooommmm balik..
hujannn..gelapp..tak mungkin aku leh sampai on time.
singgah kat petronas gas station, solat Asar...anddd zoommmmmmm ...
duh...lapar...and my dinner tonite.anggur and jambu batu.
krupp..krappp...
(perut aku mcm ngengada lapar lagik)..
baiklah aku menjauhi diri dari peti ais dan dapur. Di kuatiri dapur ku tetiba berasap dan tetiba aku tgh makan.huhuhu......

9 comments:

atty's said...

re : catz anak kty yg tua..14 thn dah..

Zuhaini said...

wah.. banyak nya aktiviti... :) .

ingatkan puff puff tu tajuk entry ajar buat karipap.. hehe.. :)

Mama Mya said...

beshhhh nyer blog nie.... naper baru jumpe ekk... sungguh teruja dgn gambar2 makanan yg ader...esok..lusa... n hari2 yg mendatang nak mai lg lah jenguk blog nie.... sy suka sgt2...

Mie said...

Hi Catz,

Thanks,
Nice blog awak,
Kira macam Jalan Jalan Cari Makan versi blog.
hehehe.

keep in touch.

pakcikmie blogspot

Catz said...

hi atty,
tapi tgk muak cam 19 tahun jek..hehhehehe

Catz said...

hi zuhaini,
yup..tu bukan xtvt buat karipap...hehhehe

Catz said...

hi mamamya,
welcome to my blog..
happy reading ya...
saya mmg suka makan..so mainly posting saya byk pasal makan..hehhe

Catz said...

hi mie,
welcome to my blog.
enjoy reading..

syukur said...

he he... exercise tak semestinya takboleh makan lepas tu Catz... tetapi makan benda berkhasiat..