Thursday, August 28, 2008

Skrotttt..skretttt..tet-tet-tet-tek-tek-tet.

Hem..
Bunyi yg sgt sakit kepala aku mendengarnya....unit atas aku ni lah..
mujurlah now dah jarang dgr bunyi itu..
aku pun dah tak kuasa nak seram ke apa..
malas le dah nak amik pot..
walau pon sometimes i keep wondering...unit atas ni sebenarnya ada org ke tak.
And aku pun dah malas nak rasa seram bila tetiba dgr org heret-heret perabut ke apa..or guli jatuh or manik jatuh2...skreeetttttttttttttt..skrottttttttttttttt..tet-tek,,tet..tet-tet....
tak tentu masa bunyiknya...kdg pukul 2-3 pagi..or tgh malam..siang2 mcm ni nan-ado tau bunyik tu..
kalau korang....korang akan rasa seram tak?
aku dah malas nak seram dah..
dah biasa kot..
hiks.


hapdet..
komen-komen pembaca setia blog ku,

purp:

dulu kat ofis lama, biasanya hari jumaat time rehat nak tido selalu dgr bunyi guli kene seret dr bilik sebelah... rasanya mesti ada scientific explanation... klu buat research ni, bleh masuk discovery channel.

noreh jones:

aku tau!!!...
sebenornya..ko masih kisah + takut kan...ahakass..ahaksss...ahaksss..

sila lah seram..kekekkeke..

aku and nan dah melawat dah rumah atas aku.sah-sah kosong,tingkap kami semua cermin besar,so emmang nampak rumah tuh KOSONG..hahahaha..tapi bila memalam,asyik lah dengar orang berjalan kuat nak mampos.yg bestnya,bila org ada kat rumah aku,bunyik tuh takde..bila aku sengsorang,sukaaa lah bunyik tuh nak kuar..bencik betoi.tapi now dah takde lah perabot bagai tuhhh..just bunyik orang jalan sesikit..maybe minggu ni last...minggu depan sok kena IKAT dah..bulan posa..so depa nak berpesta habi habisan ker haper gituh.hik.


komen aku:

mungkin laaa....berpesta habis-habisan coz next monday kena IKAT..hehhehe...
aku busy gila lately..takde masa nak seram.



2 comments:

PurPle said...

dulu kat ofis lama, biasanya hari jumaat time rehat nak tido selalu dgr bunyi guli kene seret dr bilik sebelah... rasanya mesti ada scientific explanation... klu buat research ni, bleh masuk discovery channel.

NORA SAKURA said...

aku tau!!!...
sebenornya..ko masih kisah + takut kan...ahakass..ahaksss...ahaksss..

sila lah seram..kekekkeke..

aku and nan dah melawat dah rumah atas aku.sah-sah kosong,tingkap kami semua cermin besar,so emmang nampak rumah tuh KOSONG..hahahaha..tapi bila memalam,asyik lah dengar orang berjalan kuat nak mampos.yg bestnya,bila org ada kat rumah aku,bunyik tuh takde..bila aku sengsorang,sukaaa lah bunyik tuh nak kuar..bencik betoi.tapi now dah takde lah perabot bagai tuhhh..just bunyik orang jalan sesikit..maybe minggu ni last...minggu depan sok kena IKAT dah..bulan posa..so depa nak berpesta habi habisan ker haper gituh.hik.