Tuesday, August 19, 2008

POYO??

Kenapakah lab mate ku ini seperti bersuka ria...berpot pet pot pet dalam lab...macam takde kerja..??
Bisingggg!!!
Bukankah korang yg tgh buat PhD nih sepatutnya lebih busy dari ku?
Kenapakah korang asyik ketawa kuat-kuat berdekah2 ala-ala sedang menonton cerita Zombi Kampung Pisang yg ku tonton malam kelmarin?? Kenapakah...??
tidakkkah u ols tau now ni critical time...beberapa hari lagi kita semua ada presentation project..Relax je derang ni ek..lepas tuh boleh dgn poyonya ckp.." alaa....sure lulus punyalah.apa nak takoott..apa ko gabra2 ni...."
Hamboi-hamboii....mentang-mentang korang ni kamceng dgn lecturer ye...


lunch..fish, tofu and veges

Agaknya..sebab ni jugalah aku membeli kuih karipap lepas lunch tadi..utk ku makan sekiranya aku takleh wat kerja kerana bunyik selingan suara ketawa2 tuh buat aku tensi. So kalau aku tensi...aku makan...makannn...dan makan.Tak nak lah sound derang...derang tuh semua org dewasa, ada yg anak pun dah 3-4 org..biarlah..gembira sgt agaknya.. ke saja nak lepas tensen kot (tapi aku pulak yg jadik tensi..huuhuhu)

4.30 ptg..balik.
Balik ptg ni kepala ku rasa sungguh tensi lah...hemmm...1 jam 30 minit drive....
So as a treatment.aku singgah mall japs (treatment apa ke benda lah tuh ek)...konon2 nak beli buah utk dinner. Tapi ter pergi saja-saja nak tgk ke bhgn pakaian sukan.huhuhu...oh..i need to treat myself lah....as reward for kerajinanku lately ke gym. Hahhaa..poyonya...
So beli 3 helai t-shirt sukan dan 2 seluar sukan..ada SALE! SALE! SALE!.30%!50%! 70%! SALE !!MEGA SALE!!!!.kedebusss..kedebuss...yg best tuh, dpt shoping bag free sebab spend more than RM250.00.. suka dpt benda free..huhuh.oh..i need to look good lah on threadmill and during my exercise..kehkehehekhekehkehkeh.apa ke poyo punya statement ni..hoo.ni beli semua sebenarnya to make sure my kerajinan tuh sustain tawww..so dah invest byk nih, kalau tak pegi jugak memang pemalas lah namanya..........

2 comments:

Wahidah said...

wah shopping eik...tp me too la..lately ni tensi sket..semlm pun i shopping taw ctaz..shopping dress smpai 2 helai n a pair of cute baju kurung..huhuhu...biler la ktier nakj umpa ni catz???

Catz said...

hi wahidah,

hehehhe..ko kalau tensi pegi menyoping ek...fuhh...beli dress tuh...ko nak ke mana wahidah...
baju kurung tuh tuk raya keww??
nak jumpa?..tah ek....ko keje ada shift ke?..catz now selalu jek ke KL..kalau senang nantik kita boleh jumpa makan-makan ek...bestnyaaa...makannnnn...makannn..huhuhu