Thursday, August 7, 2008

ZZZzzzzzzzz...

pandangan dari balkoni..

ZZZzzzzz...


Takde mood...
Nak ZZZzzzzzz je sepanjang hari....ZZZZzzzzzz...
ptg ni ada cycling class..pukul 6...tapiii....now hujann (apa kaitan hujan ni dgn cycling tuh ek..kan dlm studio..huhuhuk)..
sebenarnya aku malasss..malazzzyyy
ZZzzzzzzz...

10 comments:

NORA SAKURA said...

eeiiii..

membuta jer....mOok..mOkkk

Beruang Madu said...

Eh... tidur pun aktiviti sihat juga apa.. kalau ko tak segar apa pun takleh jadi tapi kalau ko tido maka badan segar, semua kerja leh jadi... so sokonglah rakyat malaysia yg kuat tido.. termasuk aku.... hahahahahaha

Catz said...

aku membuta??
oi..mak kat opis nih..berangan tidor atas sofa empuk aku tuu haaa

Catz said...

hi bear..
haaa..betul lah tuh....
so tak salah lah kan nak kuat tidor..
tapi why ek..aku ni jarang betul tidur siang walau pun on weekend...

Beruang Madu said...

tu sebab ko dah terbiasa... macam aku kalau makan takder sambal takder pedas macam tak makan jer rasanya

PurPle said...

cycling tu kayuh basikal lah kn..? berbasikal akan membuatkn perut buncit... yer betul... aku ada baca. so, maybe tido lebih baik drp cycling.

syukur said...

tidur tu penting jugak kalau your body and mind exhausted...kalau nak muscle grow pun sebenarnya tidur kena cukup..

Catz said...

hi purp..hi doc syuk,
hoooo..ramainya yg sokong aku tidurrr..huhhuuhuh...bestttt...
tgh takde mood..memang nak tidur je..supaya otak tak berfikir...hemm..
:(

Faisal Admar said...

pic superb!
pakai camera apo?

Catz said...

hi faisal..
thanks for visiting my blog..
saya guna slr olympus