Monday, August 18, 2008

kagumnyaaa....puff..pufffff...

hem...
fenats, baru balik dari Mid Valley and The Gardens (atas tujuan kerja bukan merewang dan meronda aka shopping)..huuhu...
apa yg aku kagum sgt nih..
hari ni hari Isnin.
Bagi kebnayakkan org sure ada Monday blues kan...
malas nak dtg kerja...kalau boleh nak tidur sampai pukul 10 pg kan...
andddd...
yg ku kagumi ialah...diri ku ini...
as working hours now dah felxible, so i can tidur till tengahri pun takpe..hhehehe

TETAPIIII....magic!

I went to fitness centre at 6.45 a.m!!!! ON MONDAY oke.
So ak sgt kagum.sampai now ni tak abeh lagi nihh rasa kagum ni.
Pukul 7.00 aku dah terkedik-kedik atas threadmil wat cardio..
andddd..i tot 40 minit cukuplah kot..nak balik.
hari ni dpt 3km...ok leh tu kan.

Tetiba PT ku sergah aku..sesi dia dgn org lain cancell..so dia sugest ak wat sesi ku terus pagi ni..
so continue lah buat
..bicep, abs, tricep tahapakemendatahmenatangapa...huhuhu..
azabb..
kul 9 baru balik...
kemas rumah dapur sket, mandi..and zoooooooooooooooommmmmm ke kampus.
Anddd keje kat Mid Valleytadi required aku guna kudrat kaki ni jalan sana tah berapa km..kalau aku ukur sure lebih dr 5 km kot.. (agaknya laa..)..
so..betuilah kaki aku byk betul berjalan hari ni...
now 3.50 ptg..aku rasa letih gilaaa...

5 comments:

NORA SAKURA said...

poyo nyeeee

Mimi said...

wawwieee.. series aku kagum! jeles pun ade... sure catz mengurus dgn jayanya nanti

axim said...

wahhh magic!!!aku yang baca ni pun turut kagum..hehe

NORA SAKURA said...

eh..kwn ko purp beli kasut cam kasut haku yg oren tuh( crocs)..dia amik biru kan..gua amik orange..hiks..mmg ah cunnng!

Catz said...

hi all,


noreh...mak memang poyo oke...hehhehe..sukatik mak lah...

mimi,
we'll see the results soon..hahha..poyo...

axim,
marilah kagm bersama2 ku..hehhehe

noreh,
dia beli warna brown la..not biru.