Friday, August 1, 2008

The centre of attraction

Hoo..cam lupa gituh....
presenting.....
the brand new baby.....againnn...

Every tetamu yg hadir, will ask..mana baby nya?? Ni kira centre of attraction lah on kenduri day tuu.....anddd...they will..'kucik-kucik' the baby..with similar script....

My name is Anis Zahra. I am 2 weeks old.


1." eh....alahai...rupa mcm emaknya"..(abih takkan rupa aku pulakkkan??..ke ada rupa aku..cuba tgk??)
2. "comelll nyaa..." (ada comel cam aunti dia nih??)
3.berat masa lahir berapa kilo (pentingya soklan ni kan??)
4. "mulutnya mcm emaknya.idungnya cam bapaknya"...etc.etc..jari?..tah berbungkus.so takde lah org describe kan..
5."eh..eh.nampak cerdik...dah mcm kenal org.."
6."ala..baby..ala baby...ala baby....anis....anis...."
7."haa..tgk tu..dia senyum..dia senyum..eh..dia menguap..eh...dia senyummm.."...erk.

and emak lah yg paling kembang hidung sekali..hahahha..ye lah dah semua org puji cucu baru dia..ekekkeke..mana mak aku tak suka kan...dah tuuu..anak2 mak aku semua dah takde dah yg comel...comot adalahhh....hehheheh.


Anddd...mcm adatlah gitu kat tempat catz, org2 yg dtg akan bagi emak baby ni duit..kira duit utk baby..hoooo...kayanya baby ni hari ni...

Hihihi..semua org suka tgk kita...kita comel keww??..(ala..dah tau lagi nak tanya ek??)
Kita suka hari ni..bawah tilam ni, banyakkkkk duit tau....yey! I'm rich..hahhahaha..mak kita kata nak buka akaun bank tuk kita...

T.A.T.A.

10 comments:

syukur said...

comel nyer budak budak ni....tetapi kesian mesti semua yang datang nak cubit cubit pipi dia yang tembam kemerahan tu...eeeee..geram.. he he

Faris said...

Nur,
Nice....tq for the updates.

- AF -

NORA SAKURA said...

keji aaaaa...

kechik kechik dah mata doOoitannnnn..hahahhahaa

baby: :so kan auntie auntie sekelian...bawah tilam tuh,duit auntie catzs ada tak?macamm takdeee jer.....auntie Nora kasiiii banyakkkkkkkkkk"

Catz said...

hi doc syuk..
memang pon..semua org duk le belek2 baby ni..cubit2 sikit...usik2 sikit..huhuhu...very the 'star' gituh baby tu..

Catz said...

hi Faris...
happy reading ya..will be continued..
keep reading ya...
thanks

Catz said...

hi noreh..
ko nih..keji-keji pulak...
ko tuh lagik mata doitannn..
ehm..duit mak ada bwh tilam tuh..mak bagi 50sen je...budak kecik tak leh bawak duit banyak2...huhuhu..

Beruang Madu said...

ala kuci ala kuci.. sini kat atuk sini.. alalalalala... bucuk bucuk bontot tak bacuh... gerammmmm.... Catz ko kalau ada member nak buang baby bagitahu aku yer... aku nak...

Catz said...

hoo..abg bear.ko suka baby ker???..
geram keww??..hehhee....tapi heran ek camanalah org boleh buang-buang baby kan...baik bagi kat org...kan.bagi kat ko ke..
err..ko bleh ke jaga baby abg bear.ada masa ke?..asyik jalan je dgn doc shah...sian baby ko nantik..

axim said...

ooo ni lah baby yang dah hilang jambul tuh...hiks..

Catz said...

hi axim..
hi le baby nya....hehhehe..now dah botak katanya..buang semua rambut..supaya yg tumbuh baru lagi cantik...