Tuesday, August 12, 2008

Konvo lagi...

Semalam...pagi-pagi lagi aku dah kat pejabat Imegresen, Kajang. Renew pasport. Wahh..cepatnya urusan.Nampak jabatan kerajaan now nih makin efisyen lah...sekejap je dah dpt giliran dan urusan selesai. Cumanya pasport siap dlm masa dua jam dan malas lah nak tunggu. So amik lain kalilah.hari lain. Lagipun ada hal lain...balik rumah..then rushed to UKM...konvokesyen...again.

Hari ni Catz attend majlis konvokesyen...close family..hari ni turn fakulti engineering..hemm..meriahhh sgt..teringat pulak masa aku konvo masa muda2 dulu (hhaaaa..tua sgt ke aku nihh)..hehehhe..

Tersenyum aku tgk muka-muka kegembiraan student2 dan parents mereka serta relatives nya..semua happy..ye lah...bukan senang ye dak nak abih kan belajar ni...hemm..now aku rasa takut pula....aaaaa...aku kena rajin..aku kena rajin..aku kena rajin..


Macam biasalah..sana sini amik gambar..aku tak masuk dewan..cuma tunggu kat luar..so bila meraka dah keluar dewan.baru jumpa..so bergambar-gambar..seperti biasa, catz jadi photographer lah..klik sana..klik sini..merakamkan gambar dgn close family...

flowers..flowers..i likeee..

huhuhuuhu..

ni bunga yg dibeli utk budak itu...tahniah ye..ehm..grad with 1st class kan..hehheeee...pandaiii..and no wonder belum habis lagi dah dpt job offer..and now he is working in KL...good luck!


Suasana sgt meriah..siap ada yg lambung2 org pun ada..tu kerja kawan2 dan sedara mara dia kot..and dgn jerit2 bagai kelakar pulak melihatnya...
So selepas bergambar dan sebagainya..kami pun pegi makan...kari kepala ikannn...hehhehe
Abih lah diet aku hari ni...takkan aku nak tgk je kan..and we should celebrate kan...so makan lah..huhuhuhu..

Kari kepala ikan, sotong goreng, ayam goreng, nasi beriyani, acar, popodum...nyammmmm!!
Ayam goreng tuh sgt mablesh and crispy2 gitu...hahaha...ngengada lah aku kalau tak makan kan..kwang-kwang-kwang...

Pukul 4 ptg baru aku masuk ofis..kalau dah ptg takdelah mood sgt dah kan nak wat keje....pukul 6 ptg balik....
hem.....penattt!

2 comments:

adie-ishmael said...

catz,part yang paling best kat kari kepala ikan ialah mata ikan tu...(kaum lelaki tahu khasiat dia...hehehe)

Catz said...

hi adie..
yup..the kari kepala ikan was so mablesh..yummy..err..cuaba hang habaq kat aku..apakaha khasiat mata ikan itu..detail taww....hhehehe