Monday, August 18, 2008

Family dinner on weekend

Catz had family dinner on saturday night. Memang letih sebenarnya..balik kelas pukul 5ptg ..sampai rumah pukul 6.30 ptg and lepas maghrib ada dinner with close family. We went to Sepang (Salak Tinggi area kot)....
so 5 of us had seafood etc...nyammm. Walau letih, aku tetapppp makan.
Catz lupa lah apa nama restoran ni, tapi food sedap dan service tersangatlah bagozzz dan cepat. Tukang amik order sgt ramah dan suggest apa yg special di kedai dia. Dan dpt buah percuma sebagai pencuci mulut.


Kedai ni kira pack jugalah dengan pelanggan, tak putus-putus. I wonder why..sedsp sgt ke??..murah ke?? atauu?


drinks

siakap stim limau (ikan tertimbus)...yg ni hidangan sedapp dan sihat

nasi

sambal udang with petai

mix vege

tomyam campur

siakap 3 rasa

sotong goreng tepung

telur dadar

timun dan sambal belacan

Food sedap lah...layanan bagozz...cepat...patutlah org ramai.PR owner kedai ni pun sgt bagus..
lenkali nak dtg lagi...dapat buah tembikai percuma sebagai pencuci mulut.
balik dah pukul 10 lebih....dah makan banyak mengantuk pula...emmm..huwaahhhh ...dah le ahad ada kelas....

p/s: ni salah satu sebab knp pagi Isnin aku gagahkan ke gym pepagi bute...huhu.

4 comments:

mamaREDZHA said...

salam jengah.....

hi, Catz!!

wah.. sedapnyer...mkn besar tuh...hehe!!

i add ur link tau...
feel free usya blog sy yer...thankz ya!!

Catz said...

hi mamaredzha..
welcome to my blog..
enjoy reading ya...

ok..i'll link u too..
i'll visit to ur blog..
catz miow-miow

adie-ishmael said...

wow!!!menyelerakan...siakap stim berlimau...sambai petai!!!

Catz said...

hi adie,
memang menyelerakan...setapppppp meletopss!