Monday, August 10, 2009

The Adventureland

Adventureland mempunyai pelbagai tarikan..
kita boleh menyusuri sungai melihat binatang-binatang dan pemandangan hijau.
sesekali dikejutkan dengan binatang yg tiba-tiba muncul, ikan yg tiba-tiba melompat..
badak air yg tiba-tiba muncul...


ni adalah rumah tarzan..nak pi sini kena naik rakit..

gajah-gajah yg suka sembur2 air..

catz on river cruise..

bedebummm!!.....api! api!!..fire!!


catz at Adventureland on 2nd day

pemandangan hijau dan menyegarkan..

yeh..yeh..yeh...!!

uuuu....

hiii....hiii...take my photo...!!

river cruise

berakit ke rumah Tarzan..

Hooooooooooooooooo....hoooooooo!!!

7 comments:

Anak Jawa said...

kat mana ni?
ingatkan kat Thai sbb tgk gajah2 tuu mcm meriah jer

cikgu zainab said...

Catz,
You are forever moving from one place to another!! Where is you next destination?
Berapa hari Catz spend kat Disneyland tu?? Fening mama dok pikir jadual catz yg penuh tu...kah2

kucingorengemok said...

aku ada keinginan nak duduk rumah yg nak pegi kena naik rakit tu - tapi yang ada karan, hot water, astro, bla bla... ok tak? hehe

CATZ said...

AJ,

kat disneyland HK..
hahahha...THai....tu lah..
ko tau tak nak bagi tau satu rahsia ni..
tuh semua gajah pelesu dan binatang2 pelesu je..hahahhaha..
ko dendiam ok..
hihihihi

CATZ said...

cikgu zainab@mama,

catz travel on weekend je..
hari lain dia koje...
hiks..
pi disneyland 2 hari sajork..
my next destination is bandung-jakarta..

CATZ said...

kog,
ko kalau nak buat rumag camtuh boleh..kat belakang LL dekat rumah aku tuh ada lombong...
jom le buat rumah cenggituh...
astro sume bisa di aturrrr!!.
hehehehhehehehe..
semua ada..
kalau malaas bleh tepon piza hot kat kajang..kekkeke

kucingorengemok said...

haah, lepas tu imigresen datang ngan aku² sekali kena angkut selori dengan PATI, hahaha :))