Thursday, August 27, 2009

nice stay - Arion swiss

Pengalaman istimewa menginap di sini..

Arion Swiss-Belhotel, Bandung

Nice stay...
nice place..nice people..

smile..!

the room..cantik...

ada komputer dan free internet dlm bilik. Bagus banget. Terus dari sini ibuk ini ngapdet blognya.
ni plus point utk stay lagi di sini lain kali.




nice lobby

welcome drink



ruang lobby dan business centre



sofa empuk bum..bummmm

persekitaran hotel




hijau..



nice food...
kuih hijau tu aku suka..pulut yg berinti serunding udang...

Famous food in Bandung. Siomay dan baso tahu


lokasi hotel adalah bagus.terletak tak jauh dari stasiun keretapi Bandung. dekat dgn stesen taksi.
Nak ke FOS ,mall dan pasar baru pun tak begitu jauh. Baca review di internet,hotel ni bagus. Plus point, ada komputer dan internet di bilik. Service bagus, cepat. Staff pun bagus, helpful, very accomodate.
errr...staff nya... mcm pelakon sinetron u ols... hehhehheeeeee

16 comments:

en_me said...

wah ibuk itewww, keren banget hotelnyahh.. macam gambo 'sebelum' dan 'selepas'.. tapi yg selepas itteww blom jadikk kann bukk.. ekeke, me gurau2 jerr catz

CAHAYA said...

bagus la hotel ni. thanks for the info.

DYLA said...

cantik betul hotel ni... mesti mahal.

@xiM said...

rate mahal tak hotel ni catz??

Ayu said...

uish.. biar betul catzs. mcm mahal je? ade info x psl rate dia?

cikgu zainab said...

kelas!

kucingorengemok said...

tempat dia org main gamelan ke apa tu sangat sesuai dijadikan tempat mem-promote kuih baulu gulung... haha, ampun, aku tak dapat berenti memikirkan baulu gulung sejak ko sebut kemarin :)

~Sasha Farina~ said...

cantiknyaaa!! suka!

CATZ said...

en me,

keren??..apa maksudnya itu pak??
sebelum dan selepas?..ibuk ibuk ini enggak ngerti..
hiksss

CATZ said...

cahaya,
u r welcome..

CATZ said...

DYLA,
ye...cantik... a bit expensive..
tapi worth for money

CATZ said...

axim,

bagi saya mahal...4 star boutique hotel..

CATZ said...

ayu,

yerp..a bit mahal...
boleh surf info kat laman webnya..

CATZ said...

cikgu zainab..
hehehhe..kelas matematik ke kelas geography..
hikssss.....
masak apa today?

CATZ said...

kog,
seswaiii..
wooo.ko dah mimpi2 kuih baulu mak den ke?..
harap2 mak aku buat..bleh bagi kat ko sket..
tapi smlm mak den kata...'mak tak buat..gula tadekk..'
humm...tapi aku sure, dia mesti buat sikit..
hhehehe

CATZ said...

shasha,

yes..it is beautiful..and nice place to stay..
:)