Tuesday, August 11, 2009

Tomorrowland

klik-klik at Tomorrowland..
jalan gitu-gitu je..


catz at Tomorrowland
Hi-hi-hi..sapa tuhhh...hiks.
dalam tomorrowland ni banyak gak le game..show etc..tapi tahle..sebab aku x berapa budak, tak minat sgt le...lgpun kdg2 shownya english or chinese masa lain2...time aku nak masuk, tgh duk ckp chinese..aiyo..kena tunggu utk english sesion..so malas mak..

air mineral rasmi ku...1 botol = HK$16.00, mahal siot...tapi terpaksa minum berbotol-botol sebab cuaca was extremely HOT...

duta air mineral.

4 comments:

roseazmi said...

Ingin ke pergi jua..mahal betul eh air mineral kat sana?

SiMpleSmArtErMe said...

mahalnya air minerall..masak air kat hotel x leh ker..

Catz..org dok sibuk H1N1 dia syok vercottii jer.. Take care!!

CATZ said...

rose,

air sgt mahal..tapi terpaksa gak beli..hiks..nak minum punya pasal..

CATZ said...

simple,

kalau ikut hati bawak bekal je..
tapi..makanan/minuman luar takleh bawak masuk..derang cek beg..so terpaksa beli air kat dldm..
air oren sebotol pun dah 25 dollar..
apo nak buek...panassss..