Saturday, August 15, 2009

oh..i need a foot massage..

OMG..!!
.
.
.
.
help..
.
.
.
.
kaki sakit..
peha sakit
jari jemari sakit..
pingang oso sakit..macet everywhere..hari libur panjang di Indonesia...sempena sambutan kemerdekaan Indonesia ke 64 Isnin ni.
org Jakarta berbondong-bondong ke Bandung..
baru aku tau..
rupanya...
aku bukan le benci sgt benda2 shopping ni...
Alhamdulilah.
aku masih lagi perempuan normal rupanya..
normal lagi paras hormon aku.

me..off to Jakarta.

12 comments:

abanglong said...

ayooooo..... ibuuukkk kirim jeansss. !!!!

Wahidah said...

jalan2 lg..aduhai..asyik berjalan je yea..tk per jauh perjalanan luas pemandangan..

linda said...

best best dpt gi jjcm cam catz...
i wish i could be like u...hehe..
tp ongkos nye tak ada...gi mana sik..?
smabil2 tu beli lah baju yg lawa2 tu n bw blk jual...kikiki..

Mas said...

jgn lupa catz... sediakan uwang ya.. aku sudah memesan seguni barang pada mu... :D

kucingorengemok said...

aku suka shopping kat internet je, adakah bermakna aku seorang "ppuan maya"? hehe

CAHAYA said...

bestnya. semalam gi konsert. skang ni sakit kaki, sakit badan. Kan best kalau ada urutan2 gitu. ;)

CATZ said...

ayoo abamlom,
ko ckp aku udah pamit ke jakarta..
sizenya pun enggak tau,.
gimana tuh??

CATZ said...

wahidah,
ye berjalan utk melihat negara org..
banayk benda yg kita akan belajar...
byk benda yg akan dilihat..
luas pengetahuan gituh..

CATZ said...

linda,

saya tak sempat nak soping sgt pun..
masa tak cukup..macet everywhere..
jln2 je lah...soping?..org terlalu ramai..tak gigih nak bersesak2 dan kuar masuk fitting room..
saya bawak bag pack je pun..beg kecik..tak plan nak shop sgt lah..tgk2 je..

CATZ said...

kucingoren,

ko kucing maya..
hahahaha

CATZ said...

mas,
sorry..mak tak beli..
tak smepat noks..
masa terhad..macet sana sini...
mg tak cukup masa nak carik brg ko yg seguni tuh..
will go to jakarta next month..nanti mak carik kan..ok..

CATZ said...

cahaya,
urutan>
hehhehe,,,,
aku tak sempat pun nak urut2 bagai..
hiks...tadek masa..