Tuesday, January 8, 2008

Apa aku nak beli?

Lately aku duk pikir ke mana nak spend duit aku..tapi..kalau dapat free benda2 yg aku tgh duk berangan ni lagi best..

1. handphone baru ..hp cokia ku ini tak berapa buruk, tapi now dah problem, kdg nak berckp
kena buh loud speaker baru bleh dengar (takkan aku nak ber'loud speaker
sentiasa..vengong!) maybe nokia N77 will do..hehhe..

2. PDA ..so if ada PDA no. 1 takyah dah..

3.kamera SLR..model apa tak tau..tgh pikir..

4.TV LCD utk rumah baru

5. L-shape sofa yg cun macam kat Fella design...


6.Handbag colour biru firus + kasut

7.Set pinggan correle /vantage ke...for my new house..dah nak bleh check in nih..

so..kalau sapa2 nak bagi hadiah ..tuh list kat atas tuh rujuk..my besday just around the corner..in February...heheh

1 comment:

Wallens said...

You might go Fella Design Subang Jaya. They Offer very good price. You can look for the Branch Manager overthere. Nice and good service and GOOD PRICE...