Tuesday, January 29, 2008

Paparazi senduk dan periuk...



I keep wondering, why lately i'm soooo obsessed with senduk, pinggan, periuk..sudu, cawan, kuali... aku dah ada semua..tapi bila ku sampai di shopping complex siang tadi..aku still mengendap-ngendap kat department yg hok jual pinggan, senduk2..periuk tu semua..whyyyy???????????...and di samping mengendap mengambik gambor (tak beli, dpt amik gambor pun ala-ala gembira..hehhehe), aku 'terbeli jugek beberapa item utk dapur baru aku..erk..tak mo le ku tunjuk apa yg ku beli coz some people might say..ala..senduk..ala..kuali..ala bakul buah..bakul telur..hehhe.which for some people tak penting pun..ekkekek..bagi aku...walau sebatang sudip, ianya amatttt penting..pemegang periuk punnn pentinggg..biasalah..i ni kan cik Kiah...aku buh le beberapa benda yg ku endap tadi...tapi tak lawa le gambor..maklum le..aku ni paparazi pingan mangkuk semekin..hp cokia jek.takkan aku nak kuarkan digicam aku kan..karang ada yg kena heret ke security dek bahana mem-paparazi gambar senduk..pasrah le..pakai le camera kat enpon neh...so ala-ala kekaburan, tak kisahle jani nampak bentuk.aku puas hati...haa..lepas ni aku kena jauhkan diri le dari tempat2 jual barang2 dapur ni...bahaya..












4 comments:

Beruang Madu said...

ala..sama lah kita cat...dah takder tempat nak letak dah bebarang tu... tapi kalau ke shopping komplek tetaplah nak ke bahagian senduk menyenduk nih....sama...org dapur lah katakan

Catz said...

tu lerr... pantang nampak senduk lawa aku nak beli..iskkk..nampak pinggan lawa aku nak beli..bahaya toll..

Saira said...

tak kuasa aku tengok senduk... hehehe.. mungkin la bila i buat kabinet dapur nanti.. part2 membeli-belah i suka ja.. tapi kalau jadi paparazi sure kepala i jadi mengong.. Hahaha..

p/s: nanti bila i nak mengindahkan dapur i, i bawak u jadi consultant ok catz?

Catz said...

hoo..boleh..boleh...aku rasa abg bear itu pun willing gak jadik consultant..kan..ekekke..tapi dapur ko kena cun lah..takpe..ko balik dari US nanti byk duit..buleh buat dapur yg very d grand..