Wednesday, September 24, 2008

dan bunga-bunga pun berkembangan..


sampai je rumah mak...wahhhh...merahhh...yey..mcm spring plak at my mom's place nih...hiks..hiks... actually tuh pokok bunag kertas...cantikkk sgt bila berbunga lebat...
mak pula bising..knp bunag ni lebat sekarang, tahun lepas time raya dia tgh lebat..bukan apa..kalau tgh berbunga sekarang takut raya nanti bunga takde dah..dah gugur and togel je pokok tu...so tak lawa le karang depan umah tuh...

aku turun je dr kereta terus snap2 gambar bunga ni..alahai..SLR aku tak bwk pulak... (dah jadi anak tiri kot...kesian).. aku snap byk2 photo ptg tuh sebab mlm tu juga balik sini...kalau lupa snap rugilah..malam2 mana nampak apa2....
ehm..pokok ni sapa ek yg tanam...

4 comments:

NORA SAKURA said...

woOOoohooooo..
doniaaaa..lihatlah..pokok tu AKU yang tanam oke!!!!!
geram ek...lawaaa..bunag lebatssss!!!.aku tanam sebelom aku fly ke japan gituh(ke before masuk UM ah?..)...see..sejukkk tgn aku oke.hikhik.

weOoowiiittttt.

(err..patutunya pokok yg ko tanam ada kat sebelah sana rumah kan-kiri kanan kan patotnya?..mana ?..mampuihhhh kooOoo.hikhikhik.non-ado!!....terus k.o tak idop ek..panasss tgn ko.hik.tgn aku sejukk.hik)

bozzobattousai said...

cantiknyer bunga... merah sgt tuh mak ngah... nanti aku amik gambar bunga yg mak aku tanam plak, kita lawan sapa lagi merah...

Catz said...

oit noreh..
ko ke yg tanamm??..ye kewww???
pokok belah sana yg aku tanam tuh pokok kelapa...ko tak nampak ke betapa lebatnya buah2 kelapa kat pokok2 tuh..haaaa yg tuh aku yg tanam,..

Catz said...

bozo..

pokok bunga apa yg mak ko tanam..
bak tgk gamabrr??