Monday, September 8, 2008

MATTA FAIR Sept 2008 (PWTC)


Semalam Catz ke PWTC.pi Matta Fair..
as expected..wow...ramainyaaaa orang..macam semut hurung gula..nak berjalan pun susah..maklumlah..last day..masing2 mungkin cari air tix, or pakej melancong or maybe looking for ground pakej arrangement...
Meriahhh..di buat di 3..ops..4 termasuk Reliance yg sewa hall lain. penuhh...!! sesak!!
Nak dibanding tahun-tahun lalu..memang mahall..ye lah kan..dgn harga minyak yg melambung bagai..semua kos jadik mahal kan....
masing-masing promote pakej masing2 yg claim mereka lah yg bagus dan murah..
hemm..pandai2 le pilih kan...tapi memang peninggg!!...Banyak sgt pilihan..dna nak bending2 harga punnn....pening laa..
Catz dtg dgn komuter dari Bangi...lebih senang kan..
mcm yg lepas2..nak masuk ada bayaran walau few days before FOMCA bantah sebab katanya tak patut kenakan bayaran masuk..tapi..nampaknya kena juga bayar..RM 3..kanak2 below 12 free..
selain tour agent..Winter Time dan Traveller buka booth jual baju bagai..murahh sebab ada yg dia jual sampai 70% off..so worth lah..aku pun terjebak sama...laa..


catz masuk dalam pukul 10.45 ..kuar pukul 2.30 ptg..tak sedar...lama rupanya aku kat dalam nih...
balik umah..masak pulak utk buka poser.

4 comments:

PurPle said...

huhuu... x sempat la nak pegi. lgpun, xde benda pun nak carik...

Catz said...

semalam last lah purp..
mahall lah...now semua mahall..
banyak yg letak rege pakej tapi tak masukan surcharge dan airpot tax.bila masukkan sekali..uiiii.mahal nak mampos la..

Saira^_^ said...

so.. beli tiket g us tak?

Catz said...

saira..

tak beli ke US..
tapi beli ke tempat lain...soon.
berayalah kita di perantauan..
hiks.